Поділитись:

Денис Устименко про гру за Минай: Втрачати нам уже нічого

Автор: Іван Чирко |
Середа, 24 квітня 2024, 11:07
318
0
0
Денис Устименко про гру за Минай:  Втрачати нам уже нічого

скриншот з трансляції UPL.TV

Після провального першого кола багато хто списав Минай з рахунків, вирішивши, що закарпатців вже нічого не врятує і вони вилетять до Першої ліги. Проте не так сталося, як гадалося. Навесні Минай вже має 10 набраних балів (восени було 6) та наблизився на відстань 4 очок до зони перехідних матчів, продовжуючи боротьбу за виживання.

Журналіст сайту «Конкурент.Футбол» поспілкувався з одним з героїв такого підйому закарпатців, Денисом Устименком, який прийшов у команди взимку та став її головною ударною силою, забивши 5 голів та віддавши 1 асист за 10 матчів.

– Денисе, у матчі з Рухом Минаю вдалось забити першим, але потім суперник все ж зрівняв рахунок. Чого не вистачило, щоб втримати перевагу?

– Так, нам вдалося забити першими, але ми допустили декілька помилок, які потім призвели до гола в наші ворота. Ми продовжували проводити свої атаки, аби забити другий мʼяч, але на жаль нам не вдалося це зробити.

Аби втримати перевагу у матчі нам, напевно, не вистачало концентрації біля власних воріт. 

– Головний тренер команди Желько Любенович після матчу з Динамо сказав, що наступні матчі з Рухом та Чорноморцем будуть вирішальними для Минаю. Враховуючи це, сьогоднішня нічия для вас, як перемога, чи поразка?

– Так, упродовж підготовки до матчу з Рухом, тренер нам казав, що нас чекає 2 дуже важливих матчі, які можуть стати вирішальними в боротьбі за виживання. В матчі з Рухом ми старалися грати тільки на перемогу, але дивлячись на сьогоднішню гру можу сказати, що як вони могли перемогти, так і ми. Тому я вважаю, що нічия закономірний результат.

– У матчі з Чорноморцем налаштовуєтесь лише на перемогу?

– Ми в кожній грі налаштовуємося лише на перемогу, тому що втрачати нам вже нічого.

– Минай майже у всіх матчах проводить по 2 різні тайми, часто додаючи у другій половині гри. Це так розмови з тренером впливають, чи є якийсь інший секрет?

–  Важко сказати чому ми проводимо по 2 різні тайми. Проте можу сказати, що в перерві тренерський штаб завжди знаходить правильні рішення і настанови  для нас, аби ми виходили й додавали у грі. 

– За 10 матчів у Минаї Ви вже забили 5 голів, що більше ніж за 64 матчі в складах Олександрії та Кривбасу. Можна сказати, що Ви знайшли свою команду?

–  Так, мені вдалося продемонструвати гарний результат за останні 10 матчів, тому що я почав отримувати достатню кількість ігрового часу на полі. Завдяки цьому я став почувати себе впевненіше і давати результат команді, за що дуже вдячний тренерському штабу і команді в цілому.

– Оскільки Ви граєте за Минай в оренді, за Вами напевно слідкує Кривбас, а чи були якісь розмови про повернення в криворізький клуб на фоні Вашої результативності?

–  Ні, ніяких розмов про це поки що не велося. Тому після того, як в мене закінчиться оренда буду приймати подальші рішення.

– А Ви самі б хотіли залишитись у Минаї, чи повернутись в Кривбас?

– Моє єдине бажання на цей момент - бути корисним для команди, приносити перемоги, забивати мʼячі та мати ігрову практику. Рішення з орендою в Минай було взаємовигідним для всіх сторін, впевнений, що і Кривбас, і Минай, і само собою я задоволені цим рішенням.

– Враховуючи те, що Минай має шанси потрапити в зону перехідних матчів, слідкуєте за Першою лігою і можливими суперниками по плей-оф?

– Так, періодично слідкуємо за Першою лігою, але для початку нам потрібно піднятися в зону перехідних матчів, а потім вже будемо бачити хто із ким буде грати.

Нагадаємо, що Денис Устименко був у складі збірної України U-20, яка під керівництвом Олександра Петракова виграла Чемпіонат світу 2019 року. Натомість в клубній кар'єрі 25-річний нападник поки що немає великих здобутків, оскільки до переходу в Минай був гравцем ротації в Олександрії та Кривбасі.

Читайте також:

Стали відомі нові подробиці у спробі підкупу гравців Минаю перед грою з Динамо

Комітет арбітрів УАФ знайшов 3 помилки суддівської бригади в матчі Олександрія - Оболонь

Артем Гагарін: Ви або зробіть офіційну заяву від клубу або від топменеджерів, або припиніть ці розмови

318
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS