Поділитись:

Артем Гагарін: Ви або зробіть офіційну заяву від клубу або від топменеджерів, або припиніть ці розмови

Вівторок, 23 квітня 2024, 09:41
551
0
0
Артем Гагарін: Ви або зробіть офіційну заяву від клубу або від топменеджерів, або припиніть ці розмови

фото Instagram @artem_gagarin_

Віцепрезидент ФК Кривбас Артем Гагарін висловив свою думку щодо розмов про нераціональність проведення матчів в Кривому Розі, Дніпрі та Одесі.

«Позитивні емоції, як їх не вистачає останнім часом... Для мене саме футбол став, мабуть, однією з небагатьох речей, яка дарує позитив у ці непрості часи. Кожного матчу на трибунах я бачу радісні обличчя вболівальників, серед яких багато дітей, військових, родин загиблих воїнів і простих людей, які щоденно живуть у постійних тривогах і терорі від країни-агресора.

Це все ще доводить важливість того, що всупереч обставинам ми продовжуємо грати та розвивати футбол. 1000 дітей, які займаються у двох наших Академіях у Дніпрі та Кривому Розі, знаходять розраду та бодай на кілька годин відволікаються від жахів, які їх оточують. А ще футбол - це сотні робочих місць (це тільки в Кривбасі) і податки, які так важливі для нашої перемоги.

З огляду на все перераховане вище, у мене є чітка відповідь на запитання: "Чи потрібен футбол зараз"? Так! На 1000000 відсотків! Він потрібен і всій країні, і особливо Кривому Рогу, Дніпру, Одесі. Тим містам, у яких грають матчі УПЛ, які найближче розташовані до лінії фронту або страждають від постійних ворожих атак. Останнім часом у кулуарах почалися розмови про те, що через велику кількість повітряних тривог, які збивають "ритм гри", не потрібно грати матчі в цих містах. Хочу звернутися до таких "розумників". Ви або зробіть офіційну заяву від клубу або від топменеджерів, або припиніть ці розмови. Про який "ритм гри" ви говорите?! Жителі цих міст щодня живуть у цьому "ритмі"! Майте повагу до людей і зрозумійте, що війна не десь там... вона в кожному куточку України! Окрім того, хочу подякувати тим, завдяки кому ми можемо грати й розвивати футбол. Нашим захисникам і захисницям. Слава Україні», - написав Гагарін на своїй сторінці в Instagram. 

Зазначимо, що Кривбас проводить свої домашні матчі у Кривому Розі за присутності вболівальників, а Чорноморець і Дніпро-1 досі змушені грати при пустих трибунах.

Читайте також:

Шахтар гарантував собі участь у єврокубках сезону 2024/25

Буяльський піднявся на 2 місце у гонці бомбардирів УПЛ сезону 2023/2024

Зоря в меншості поступилася Шахтарю в матчі 25 туру УПЛ

551
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS