Поділитись:

Стали відомі нові подробиці у спробі підкупу гравців Минаю перед грою з Динамо

Вівторок, 23 квітня 2024, 16:58
330
0
0
Стали відомі нові подробиці у спробі підкупу гравців Минаю перед грою з Динамо

Фото - Юрій Юр'єв

У середу, 17 квітня, Минай у перенесеному матчі 16 туру УПЛ поступився Динамо (1-3). А після матчу було більше розмов не про футбол, а довкола футбольні речі.

Зокрема повідомлялось, що до двох футболістів Минаю Дмитра Нємчанінова та Євгена Скиби звернулись з пропозицією програти гру Динамо з форою -1,5 (перемога з різницею в 2 і більше голи)  та пропонували по 5 тисяч доларів за це. Пізніше з'ясувалось, що підкупити гравців закарпатського клубу намагався друг екснападника Динамо Артема Мілевського Сергій Третьяк, але футболісти Миная відмовили йому.

Проте за інформацією журналіста Володимира Звєрова, підкупити гравців Миная намагалася зовсім інша особа. Окрім того, він повідомляє, що гравцям пропонували не тільки забезпечити перемогу Динамо, а допомогти киянам виграти з форою -2.5 (перемога з різницею в 3 і більше голи). Ба більше, повідомляється, що окрім Нємчанінова та Скиби пробували підкупити ще одного гравця закарпатського клубу прізвище якого не розкривають, але він, як і його партнери, відмовився.

Джерело: ПРОФУТБОЛ Digital

Читайте також:

Минай та Рух всьоме за дев'ять матчів зіграли внічию

Менеджер Миная прокоментував інформацію про спробу підкупу футболістів

Друг Мілевського назвав гравця Минаю, який міг злити гру з Динамо

330
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS