Поділитись:

Манчестер Юнайтед планує літній продаж Рашфорда – клуб вже встановив цінник

Вівторок, 16 квітня 2024, 10:52
258
0
0
Манчестер Юнайтед планує літній продаж Рашфорда – клуб вже встановив цінник

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Цього літа Манчестер Юнайтед може зазнати серйозних змін у складі, а зірковий форвард Маркус Рашфорд потенційно може стати головним претендентом на трансфер. Повідомляється, що клуб виставив за 26-річного нападника ціну в 100 мільйонів фунтів стерлінгів. 

Невдала гра Рашфорда на виїзді в Борнмуті підживила спекуляції на тему його можливого відходу з клубу. Попри те, що минулого сезону він був найкращим бомбардиром Юнайтед, цього разу йому вдалося забити лише сім голів у 31 матчі. 

Повідомляється, що новий власник сер Джим Реткліфф зацікавлений в оновленні команди і може санкціонувати продаж дорогих гравців, щоб профінансувати перебудову. Зважаючи на те, що кілька гучних імен не грають належним чином, Рашфорд може стати несподіваною жертвою. 

The Mirror стверджує, що Юнайтед готовий прийняти пропозицію з дев'ятизначною сумою, що потенційно може зацікавити Парі Сен-Жермен, який шукає заміну Кіліану Мбаппе. А іспанське видання Mundo Deportivo раніше повідомляло, що Рашфорд вже погодив умови з Барселоною, натякаючи на його відкритість до нового виклику за кордоном. 

Джерело: The Mirror

Читайте також: Коул Палмер побив чергові рекорди за Челсі

Наступного разу вони вилетять звідси, - Почеттіно про сутичку гравців Челсі (+ВІДЕО)

Челсі розгромив Евертон Миколенка завдяки феєричній грі Палмера (+ВІДЕО)

258
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS