Поділитись:

Наступного разу вони вилетять звідси, - Почеттіно про сутичку гравців Челсі (+ВІДЕО)

Вівторок, 16 квітня 2024, 09:28
1256
0
0
Наступного разу вони вилетять звідси, - Почеттіно про сутичку гравців Челсі (+ВІДЕО)

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Розгромна перемога Челсі над Евертоном була зіпсована проблемою з командною дисципліною. Ніколас Джексон та Ноні Мадуеке можуть бути вилучені з команди після спроби оскаржити рішення Коула Палмера щодо пробиття ним пенальті.

Коли було призначено одинадцятиметровий, "сині" впевнено вели в рахунку 4:0. Штатний пенальтист Коул Палмер може похвалитися 100% реалізацією пенальті за Челсі. Однак Джексон і Мадуеке влаштували скандал, сперечаючись за можливість пробити пенальті самостійно. 

Тренер Маурісіо Почеттіно був розлючений їхньою поведінкою. Він назвав її "ганебною" і "сумною ситуацією", яка "не може повторитися" та попередив, що будь-яка повторна ситуація призведе до виключення гравців зі складу команди.

«Це ганьба, ми не можемо так поводитися, і я можу лише вибачитися. Я сказав їм, що це останній раз, коли я приймаю таку поведінку. Наступного разу всі, хто втягнутий у подібну ситуацію, вилетять звідси. Це не жарти.

 

Це неможливо після такого виступу. Це показує, що ми перебуваємо в процесі, де ми багато чому навчимося, нам потрібно змінюватися і думати більше про колективні досягнення, ніж про індивідуальні.

 

Я дав їм зрозуміти, що Коул Палмер - це той, хто приймає рішення. Якщо він хоче віддати м'яч іншому гравцеві, він може це зробити - але не таким чином. Це сумна ситуація, яка сталася, і ми всі погодилися, що вона не може повторитися».

Палмер применшив сварку через пенальті, сказавши: 

«Інші гравці хотіли його пробити, і це зрозуміло. Але я - пенальтист, і я хотів його виконати. Ми просто намагаємося показати всім, що хочемо брати на себе відповідальність. Можливо, ми трохи перегнули палицю в цій суперечці. Ми сміялися і жартували з цього приводу».

Хоча Палмер применшив значення цього аргументу, Почеттіно чітко дав зрозуміти, що така поведінка не буде терпимою. Він порівняв ситуацію з необхідністю провчити "дітей" і натякнув на можливі дисциплінарні санкції, якщо вони не зроблять висновків зі своєї помилки.

Джерело: Mirror

Читайте також: Челсі розгромив Евертон Миколенка завдяки феєричній грі Палмера (+ВІДЕО)

Мудрик один із найкращих гравців у першому таймі матчу Челсі - Евертон

Челсі продовжив довгострокові контракти з Мудриком і Фернандесом

1256
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS