Поділитись:

Коул Палмер побив чергові рекорди за Челсі

Вівторок, 16 квітня 2024, 09:50
375
0
0
Коул Палмер побив чергові рекорди за Челсі

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Коул Палмер прикрасив матч на Стемфорд Брідж, привівши Челсі до розгромної перемоги над Евертоном з рахунком 6:0, продемонструвавши при цьому рекордну результативність.

Молодий атакувальний гравець показав майстерність, продемонструвавши свою універсальність ідеальним хет-триком, забивши з лівої ноги, голови та правої ноги. Цей майстерний хет-трик забезпечив Челсі комфортну перевагу в рахунку ще до перерви. 

На цьому досягнення Палмера не закінчилися. Він закарбував своє ім'я в книзі рекордів Челсі кількома способами:

  • Найшвидший хет-трик у Прем'єр-лізі: Його перші три голи були забиті протягом 29 хвилин, що зробило його найшвидшим хет-триком в історії Челсі в Прем'єр-лізі.  
     
  • Хет-трики поспіль у домашніх матчах: Палмер приєднався до Дідьє Дрогба і став єдиним гравцем Челсі, якому вдалося досягти такого результату після хет-трику у перемозі над Манчестер Юнайтед з рахунком 4:3 на початку цього місяця.
     
  • Він став першим гравцем Челсі, який забивав на Стемфорд Брідж у семи матчах Прем'єр-ліги поспіль.

Вдала серія Палмера виходить за рамки рекордів. Забивши 20 голів у 28 матчах чемпіонату, він очолив гонку за "Золоту бутсу" Прем'єр-ліги, розділивши першість зі своїм колишнім партнером по команді Манчестер Сіті Ерлінгом Голандом. 

Це робить його першим гравцем Челсі, який претендує на "Золоту бутсу" з часів Дідьє Дрогба, який забив 29 м'ячів у сезоні 2009-10.

Тренер Маурісіо Почеттіно сподівається, що Палмер продовжить свою феноменальну форму, оскільки Челсі готується до вирішального півфінального матчу Кубка Англії проти Манчестер Сіті на Вемблі в суботу, 20 квітня.

Читайте також: Наступного разу вони вилетять звідси, - Почеттіно про сутичку гравців Челсі (+ВІДЕО)

Челсі розгромив Евертон Миколенка завдяки феєричній грі Палмера (+ВІДЕО)

 

375
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS