Поділитись:

Один із топових італійських клубів купить Саудівська Аравія

Субота, 13 квітня 2024, 11:49
464
0
0
Один із топових італійських клубів купить Саудівська Аравія

Фото: GettyImages

За даними газети Repubblica, сім'я з Саудівської Аравії, яка не є державним інвестиційним фондом PIF, веде переговори про купівлю футбольного клубу Інтернаціонале у його нинішніх китайських власників Suning Commerce Group.

Протягом кількох місяців активно ходять чутки про те, що інвестори з Середнього Сходу мають намір викупити клуб Серії А, хоча Suning неодноразово запевняв, що шукає міноритарних акціонерів і не погодиться на повне поглинання.

Тепер стало відомо, що зараз ведуться активні переговори з багатою сім'єю з Саудівської Аравії, яка вже купила Ньюкасл Юнайтед у 2021 році. Припускають, що представники потенційних покупців зв’язалися з представниками Suning, щоб висловити свою зацікавленість щодо купівлі Інтера.

У Suning закінчується час, щоб знайти нового інвестора, тому їм доведеться швидко прийняти рішення, яке вирішить долю одного із грандів Серії А. 20 травня клуб повинен виплатити близько 375 мільйонів євро кредиту, який вони взяли три роки тому, американському інвестиційному фонду Oaktree.

Зауважимо, що орієнтовна ціна Інтернаціонале становить понад 1 млрд євро.

Читайте також:

Пеп Гвардіола заявив про "дуже велику проблему" перед матчем-відповіддю з Реалом

Гравець Уніон Берлін встановив антирекорд Бундесліги

Фанати познущались над Мессі (+ВІДЕО)

464
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS