Поділитись:

Пеп Гвардіола заявив про "дуже велику проблему" перед матчем-відповіддю з Реалом

Субота, 13 квітня 2024, 11:15
401
0
0
Пеп Гвардіола заявив про "дуже велику проблему" перед матчем-відповіддю з Реалом

Фото: GettyImages

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола стурбований фізичною формою своєї команди напередодні матчу-відповіді проти Реала у чвертьфіналі Ліги чемпіонів

Вся справа у дуже щільному і напруженому графіку. Відомо, що після матчу з Реалом один з основних гравців Сіті Родрі Ернандес сказав, що він дуже втомлений і попросив Гвардіолу про відпочинок, аби відновити свої сили. Проте, виконати прохання 27-річного футболіста просто нереально, через те, що Манчестер втягнутий у запеклу боротьбу за чемпіонство не тільки в найпрестижнішому турнірі Європи, але й у Прем'єр-лізі. 

Вже сьогодні, 13 квітня, Сіті зіграє проти Лутона. Здавалося, що заважає Пепу виставити трохи слабший склад на цей матч, щоб дозволити основним гравцям трохи відпочити перед надважливим поєдинком з "мадридцями", проте на цьому моменті ми знову повертаємося до інформації про запеклу боротьбу у внутрішньому чемпіонаті. Манчестер не може програти нинішню гру, адже ціна у результаті буде занадто високою.

Гвардіола сподівається, що Кайл Вокер, Натан Аке, Кевін де Брюйне та Едерсон повернуться до складу команди вже цими днями, щоб дати йому змогу хоч трохи оновити склад команди.

Зауважимо, що станом на зараз всі три головні претенденти на чемпіонство в Прем'єр-лізі, серед яких Манчестер Сіті, Арсенал і Ліверпуль, йдуть крок в крок, з різницею в одне очко.

Джерело: FootballEspana

Читайте також:

Фанати познущались над Мессі (+ВІДЕО)

Ексгравець збірної України: Нас годували, як на забій

Артем Мілевський назвав найсильнішого футболіста, з яким він грав

 

401
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS