Поділитись:

Гаррі Кейн: Це не той сезон, якого я хотів

Середа, 10 квітня 2024, 16:14
236
0
0
Гаррі Кейн: Це не той сезон, якого я хотів

Фото: GettyImages

Гаррі Кейн відповів на спекуляції навколо свого майбутнього в мюнхенській Баварії, наполягаючи на тому, що він відданий клубу, попри потенційно безтрофейний сезон.

Кейн перейшов до Баварії минулого літа за рекордну суму в 100 мільйонів фунтів стерлінгів з Тоттенгема. І хоча він забив 39 голів у всіх змаганнях, Баварія завершує невдалий рік без золотих нагород. Їхній достроковий виліт з Кубка Німеччини та домінування Баєра з Леверкузена в Бундеслізі вимальовують тривожну картину, що може стати першим сезоном без трофею з 2012 року.

Всупереч тому, що його контракт з Баварією розрахований до 2027 року, ходять чутки про повернення до Прем'єр-ліги, зокрема, до його колишнього клубу Тоттенгема або Манчестер Юнайтед. Однак Кейн припинив ці розмови, підтвердивши свою відданість Баварії після нічиєї 2:2 з Арсеналом у першому матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів.  

«Мені дуже подобається мій досвід у Німеччині. Це був необхідний крок, новий виклик, і я щасливий, що зробив цей крок. Моє майбутнє пов'язане з Баварією. У мене чотирирічний контракт. Я насолоджуюся ним і сподіваюся, що зможу досягти чогось особливого в цьому сезоні. Якщо ні, я буду готовий повернутися наступного літа і змінити ситуацію», - сказав Кейн в інтерв'ю Daily Mail.  

Проте Кейн визнає, що перед ним стоять виклики:

«Звичайно, це не той сезон, якого я хотів, з чемпіонатом і кубком. Невиграш у Бундеслізі важко пережити, тому Ліга чемпіонів стає ще важливішою». 

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Він наголосив на необхідності єдності та стійкості, черпаючи натхнення в чудовому виступі Тоттенгема в Лізі чемпіонів під керівництвом Маурісіо Почеттіно в 2018-19 роках. Попри невдалий сезон, Тоттенгем дійшов до фіналу, і Кейн вважає, що Баварія може повторити цей подвиг, спрямувавши свою пристрасть і згуртованість у великих матчах.

«Можливо, наступного тижня з нашими вболівальниками все буде інакше.тБуло дивно грати без них, але я думаю, що ми добре з цим впоралися. Ми повинні вийти на Альянц Арену з повним стадіоном і націлитися на півфінал», - сказав Кейн. 

Кейн, який забив свій 15-й гол у кар'єрі у ворота Арсенала, намагатиметься знову вразити ворота наступної середи, 17 квітня, у другому матчі на Альянц Арені, щоб вивести Баварію до півфіналу Ліги чемпіонів.

Джерело: Daily Mail

Читайте також: Непризначений пенальті у ворота Арсенала відібрав у Баварії перемогу (+ВІДЕО)

Арсенал вирвав вольову нічию у Баварії в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Юліан Нагельсманн повертається в Баварію

236
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS