Поділитись:

Юліан Нагельсманн повертається в Баварію

Вівторок, 09 квітня 2024, 18:20
358
0
0
Юліан Нагельсманн повертається в Баварію

Фото: GettyImages

Відповідаючи на запитання про Баварію на семінарі національних тренерів з чемпіонату Європи в Дюссельдорфі, Юліан Нагельсманн дав свою чітку відповідь стосовно свого майбутнього повернення, повідомляє Bild.

Після того, як Баварія оголосила про те, що Томас Тухель покине клуб наприкінці поточного сезону, почали виникати різні припущення щодо того, хто стане наступник головним тренером "мюнхенців". Таким чином, це призвело до поширення чуток про те, чи повернеться Юліан Нагельсманн до Баварії.

"У мене немає письмової пропозиції, переговорів теж не було. Я все ще перебуваю на етапі, коли думаю про те, що буде далі з моєю кар'єрою. Я вважаю, що це нормально все враховувати та все обговорювати. Тоді в якийсь момент буде прийнято рішення; Я ще не маю фіксованої дати. Є кілька клубів, які планують з’явитися зі мною в якийсь момент, але на даний час я не маю нічого конкретного на підпис. Щоб я міг взяти та точно сказати: "Добре, я зроблю це". Я все ще знаходжуся на фазі роздумів про те, що буде далі", - сказав Нагельсманн.

Додамо, що після того, як Юліан обійняв посаду головного тренера Німеччини, національна команда різко покращила свої результати, що призвело до безлічі спекуляцій щодо того, чи залишиться він на цій посаді після цього літа. 

Читайте також:

Два топові клуби борються за чинного тренера Болоньї

Томас Тухель назвав Арсенал найкращою командою Прем'єр-ліги

"Найкрасивіша футболістка світу" показала свого бойфренда (+ФОТО)

358
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS