Поділитись:

Непризначений пенальті у ворота Арсенала відібрав у Баварії перемогу (+ВІДЕО)

Середа, 10 квітня 2024, 09:50
1145
1
0
Непризначений пенальті у ворота Арсенала відібрав у Баварії перемогу (+ВІДЕО)

Фото: GettyImages

Захисник Арсеналу Габріел Магальяйнс лівою рукою забрав м’яч у штрафному майданчику, який у висновку не призвів до призначення пенальті.

На той момент Арсенал вже пропустив один одинадцятиметровий, який реалізував Гаррі Кейн, перш ніж Габріель використав ліву руку, щоб підібрати м’яч на краю штрафної.

Голкіпер "канонірів" Давід Рая передав м’яч Габріелю після короткого удару, але бразильський захисник явно не зрозумів, що гра вже почалася. Коли гравці Баварії звернулися до арбітра, Магальяйнс поклав м'яч назад на землю, перш ніж віддати його Раї. Виглядало так ніби шведський суддя проявив поблажливість до гравця господарів.

Після закінчення матчу, у розмові з TNT Sports Томас Тухель припустив, що арбітр не покарав Габріеля через те, що йому забракувало хоробрості.

"Думаю, у арбітра сьогодні не вистачило сміливості призначити заслужений пенальті в дещо божевільній і незручній ситуації. Суддя визнав, що це була гра рукою, але нічого не вдіяв, ця помилка дуже засмучує наших гравців і викликає у нас злість", - сказав тренер Баварії.

Колишній капітан Манчестер Юнайтед Ріо Фердінанд, який у вівторок працював аналітиком на TNT Sports, також був збентежений цим рішенням. Зауваживши що арбітр явно припустився помилки та це була чиста гра рукою, яка в результаті повинна була призвести до призначення пенальті у ворота Арсенала.

Читайте також:

Вчорашня нічия Баварії проти Арсенала врятувала Томаса Тухеля від звільнення

Арсенал вирвав вольову нічию у Баварії в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Компанії пов'язані зі Суркісами програли суд ПриватБанку на 350 мільйонів

1145
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS