Поділитись:

Арсенал вирвав вольову нічию у Баварії в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Середа, 10 квітня 2024, 08:45
339
0
0
Арсенал вирвав вольову нічию у Баварії в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Фото: GettyImages

Перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів, в якому зустрілися лондонський Арсенал та мюнхенська Баварія, завершився з рахунком 2:2.Таким чином обидві команди зберегли для себе шанс на вихід у півфінал найпрестижнішого європейського турніру. Інтрига у цій парі залишається.

Перший тайм розпочався активно для обох команд, які без перестанку продовжували перехоплювати м'яч один в одного. Рахунок у матчі було відкрито вже на 12-й хвилині господарями поля, після влучного удару Букайо Сака у дальній кут воріт. Через шість хвилин гості зрівняли рахунок зусиллями Сержа Гнабрі.
На 30-й хвилині захисник канонірів Вільям Саліба збив з ніг Лероя Сане, в результаті чого арбітр матчу вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті успішно реалізував Гаррі Кейн, тим самим вивівши Баварію вперед. 

Другий тайм розпочався зі замін. У складі Арсеналу з’явився Олександр Зінченко, який вийшов на заміну замість поляка Якуба Ківьора. Баварія переважала у контролі м'яча та інших показниках, але врешті лондонському клубу вдалося зрівняти рахунок на 76 хвилині. Все завдяки Габріелю Жезусу і Леандро Троссара, які створили та реалізували цей важливий гол.

Матч відповідь відбудеться 17 квітня у Мюнхені на стадіоні Альянц Арена.

Арсенал — Баварія 2:2

Голи: Сака 12', Троссара 76' — Гнабрі 18', Кейн 32

Арсенал: Рая — Вайт, Саліба, Габріел, Ківьор (Зінченко 46') — Едегор, Жоржиньо (Жезус 66'), Райс — Сака, Гаверц (Партей 86'), Мартінеллі (Троссард 66')

Баварія: Ноєр — Кімміх, Даєр, де Лігт, Девіс — Горецка, Лаймер — Сане (Коман 66'), Мусіала, Гнабрі (Геррейро 70') — Кейн

Попередження: Партей 89' — Девіс 9', Кейн 55'

Відео голів та детальний огляд матчу:

Читайте також:

Реал Мадрид та Манчестер Сіті видали божевільний матч у чвертьфіналі Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Арбітр ударив Голанда по обличчю (+ВІДЕО)

Збільшення складу команд на Євро-2024: хто матиме з цього вигоду

339
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS