Поділитись:

Томас Тухель назвав Арсенал найкращою командою Прем'єр-ліги

Вівторок, 09 квітня 2024, 17:25
368
0
0
Томас Тухель назвав Арсенал найкращою командою Прем'єр-ліги

Фото: GettyImages

На пресконференції перед нинішнім матчем чвертьфіналу Ліги чемпіонів, в якому Баварія зіграє з Арсеналом, чинний тренер німецької команди Томас Тухель зробив доволі неочікувану заяву.

Станом на нинішній день команда Артети займає перше місце в Прем'єр-лізі, випереджаючи Ліверпуль та Манчестер Сіті. На думку Тухель "каноніри" демонструють фантастичну гру і зараз являються найкращою командою в Англії.

 "Наразі Арсенал є найкращою командою Прем’єр-ліги. Про це свідчить вся статистика. Вони у своїй абсолютній найкращій формі", - сказав тренер Баварії.

Артета також хвалив Тухеля перед майбутнім матчем. Іспанець сказав журналістам, що він великий шанувальник німецького тренера і багато чому навчився у нього. Обидва тренери вже зустрічалися тричі раніше, коли Томас очолював лондонський Челсі. Два з цих матчів закінчилися перемогою команди Мікеля.

Нагадаємо, що Баварія зіграє перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти Арсенала сьогодні, 9 квітня, о 22:00 за київським часом. Для німецького клубу матч пройде без підтримки фанатів. Таке рішення було винесене комітетом УЄФА після того, як уболівальники мюнхенського клубу використовувати піротехніку у матчі з Лаціо.

Читайте також:

Мілан готовий викласти 50 мільйонів євро за перспективного гравця Баєра

Ліга чемпіонів посилено готується на тлі загрози з боку ІДІЛ

Даріо Друді призначено в.о. спортивного директора ФК Полісся

368
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS