Поділитись:

Два топові клуби борються за чинного тренера Болоньї

Вівторок, 09 квітня 2024, 17:50
320
0
0
Два топові клуби борються за чинного тренера Болоньї

Фото: GettyImages

Манчестер Юнайтед запросив інформацію про головного тренера Болоньї Тьяго Мотту, якому в останні тижні активно приписують перехід в Ювентус, повідомляє La Repubblica.

На тлі інформації про те, що наприкінці сезону Тьяго Мотта залишить Болонью і перейде в інший клуб, боротьба за його прихильність набирає нових обертів.

Ювентус був першим, хто зацікавився фігурою італійця. Це сталося ще кілька тижнів тому. Здавалося, що справу вирішено і чинний тренер "червоно-синіх" підпише контракт з "б'янконері", але раптом на горизонті з'явився ще один претендент на його послуги.

Манчестер Юнайтед заявив, що також стежить за колишнім півзахисником, попросивши керівництво Болоньї надати їм всю необхідну інформації про їхнього головного тренера. Деякі ЗМІ припускають, що можливо "червоні дияволи" не єдиний клуб Прем'єр-ліги, у списку якого знаходиться Тьяго Мотта.

В будь-якому випадку Ювентус все ще залишається на першій позиції. Декілька днів тому було повідомлено про те, що між двома сторонами вже існує принципова угода. 

Зауважимо, що Тьяго Мотта тренує Болонью з 2022 року. Поточни сезон став для нього і його команди дуже вдалим. На даний час Болонья займає 4 позицію у турнірній таблиці Серії А, що забезпечує їй вихід до Ліги чемпіонів, в разі втримання цього місця. 

Читайте також: 

Томас Тухель назвав Арсенал найкращою командою Прем'єр-ліги

Ліга чемпіонів посилено готується на тлі загрози з боку ІДІЛ

Мілан готовий викласти 50 мільйонів євро за перспективного гравця Баєра

320
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS