Поділитись:

"Найкрасивіша футболістка світу" показала свого бойфренда (+ФОТО)

Вівторок, 09 квітня 2024, 17:55
769
2
0
"Найкрасивіша футболістка світу" показала свого бойфренда (+ФОТО)

Фото: Instagram @anamxrkovic

Інтернет заполонили розбиті серця шанувальників після того, як Ана Марія Маркович, яку називають "найкрасивішою футболісткою світу", представила свого бойфренда в соціальних мережах. 

Маркович, 24-річна хорватська нападниця, яка грає за Грассхопперс і національну збірну Хорватії, має понад 4,5 мільйона підписників в Instagram і TikTok. Її неймовірна зовнішність привернула до неї значну увагу в Інтернеті, і багато шанувальників змагаються за її прихильність (принаймні, віртуально).

Цього тижня ці мрії розбилися вщент, коли Маркович представила світу свого бойфренда Томаша Рібейру. Рібейру, 24-річний португальський центральний захисник, який грає за Віторія Гімарайнш, здається, сам є неабиякою знахідкою. Нещодавно пара відсвяткувала свою річницю, додавши солі на рани багатьох шанувальників.

У той час як Маркович користується міжнародною славою, впізнаваність Рібейру більш обмежена, хоча він зарекомендував себе як постійний гравець основного складу Гімарайнш з моменту приєднання до клубу минулого року. Попри відстань, що виникла через повернення Рібейру до португальської ліги, пара, здається, сповнена рішучості зробити свої стосунки на відстані успішними. Здається, навіть тисячі кілометрів не можуть розірвати зв'язок між цими двома.

Читайте також: Кохана воротаря збірної Німеччини демонструє свої вміння у купальнику (+ВІДЕО)

Неймовірна партнерка Роналду в сукні, що підкреслює форми (+ФОТО)

Фанати благають "одягніть на мене наручники", коли гламурна поліцейська працює на матчах (+ВІДЕО)

 

769
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS