Поділитись:

Роналду загрожує дискваліфікація та штраф за "ганебну поведінку"

Вівторок, 09 квітня 2024, 14:55
398
0
0
Роналду загрожує дискваліфікація та штраф за "ганебну поведінку"

Фото: GettyImages

Кріштіану Роналду знову опинився в центрі уваги після інциденту з червоною карткою під час півфінального матчу за Суперкубок Саудівської Аравії проти Аль-Хіляля. Цей останній скандал може призвести до двоматчевої дискваліфікації та штрафу у розмірі 20 000 ріалів.

Запальний характер португальської суперзірки спалахнув на заключній стадії матчу. Згідно з рапортом арбітра матчу, Роналду застосував "надмірну силу", штовхнувши ліктем суперника Алі Аль-Булайхі, що призвело до заслуженого вилучення. Роналду рішуче оскаржував це рішення, але врешті-решт покинув поле.

Відео інциденту тут: Роналду вдарив суперника та отримав червону картку в матчі Аль-Хіляль - Аль-Наср (+ВІДЕО)

Це не перший раз, коли Роналду стикається з дисциплінарними санкціями в Саудівській Аравії. Нещодавно він повернувся з дискваліфікації, спричиненої суперечливою реакцією на скандування "Мессі" вболівальниками суперника.

Двоматчева дискваліфікація, якщо її буде застосовано, призведе до того, що Роналду пропустить найближчі матчі саудівської Проліги проти Аль-Фейхи та Аль-Халіджа. Однак є проблиск надії. Він отримає право зіграти у півфіналі Кубка Короля проти Аль-Халіджа 1 травня, що дасть йому ще один шанс поборотися за титул у 2024 році.

Читайте також: Матчі Ліги чемпіонів під загрозою: ІДІЛ погрожує вчинити теракт під час поєдинків

Майстерний хід Анчелотті: Як він переконав Роналду прийняти нову роль у Реалі

Ультрас ПСЖ погрожують гравцям Барселони перед матчем Ліги чемпіонів

398
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS