Поділитись:

Ультрас ПСЖ погрожують гравцям Барселони перед матчем Ліги чемпіонів

Вівторок, 09 квітня 2024, 13:08
369
0
0
Ультрас ПСЖ погрожують гравцям Барселони перед матчем Ліги чемпіонів

Фото: GettyImages

Ультрас ПСЖ планують двоетапне залякування гравців Барселони напередодні головного зіткнення на Парк-де-Пренс, повідомляє SPORT.

Завтра Барселона збирається зустрітися з ПСЖ у першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА. І на схоже у Франції на них чекає доволі ворожий прийом. 

Минулих вихідних ультрас ПСЖ розіслали повідомлення, підтверджуючи свої наміри зробити матч якомога незручнішим для Барселони на полі домашнього стадіону їхнього клубу.

Димові балончики та гучні марші для створення пекельної атмосфери – ось що готують ультрас ПСЖ попри загрозу дискваліфікації УЄФА за використання піротехніки.

У будь-якому випадку, фанати усвідомлюють, що їхні дії можуть закінчитися дуже погано і в кінцевому результаті клуб отримає покарання від вищого керівництва турніру, які завжди були безжальними коли справа доходить до дій проти подібних до залякування.

У повідомленні також додається, що на випадок, якщо план маршу та феєрверку не буде виконано, в ультрас ПСЖ є альтернативний план. На трибунах планується шум, який, як вони зазначають "виведе із рівноваги" Барселону, коли обидві команди вийдуть на поле. 

Нагадаємо, що перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Барселоною та ПСЖ відбудеться у середу, 10 квітня, о 22:00 за київським часом.

Читайте також:

Матчі Ліги чемпіонів під загрозою: ІДІЛ погрожує вчинити теракт під час поєдинків

Жоау Фелікс розізлив керівництво Барселони

Манчестер Сіті знову спробує підписати зіркового гравця Вест Гема і збірної Бразилії

369
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS