Поділитись:

Роналду вдарив суперника та отримав червону картку в матчі Аль-Хіляль - Аль-Наср (+ВІДЕО)

Вівторок, 09 квітня 2024, 08:54
1364
1
1
Роналду вдарив суперника та отримав червону картку в матчі Аль-Хіляль - Аль-Наср (+ВІДЕО)

Фото: GettyImages

Ніч для Кріштіану Роналду зіпсувалася після суперечливої червоної картки під час прикрої поразки Аль-Насра від Аль-Хіляля з рахунком 2:1 у півфіналі Суперкубка Саудівської Аравії.

Драма розгорнулася в першому таймі, коли гравці Аль-Насра думали, що вийшли вперед завдяки удару Отавіо. Однак піднятий прапорець за офсайд привів Роналду в шаленство, оскільки повтор показав, що він втрутився в гру з положення поза грою в розпасовці.

Різкі протести Роналду на адресу арбітра призвели до того, що він отримав жовту картку. Проте, на жаль для португальської суперзірки, його роздратування посилилося на пізніх стадіях матчу. Момент недисциплінованості призвів до того, що він накинувся на гравця Аль-Хіляля, за що отримав пряму червону картку. Розчарування Роналду було очевидним, коли він саркастично аплодував арбітру і підняв кулак на знак незгоди, коли отримав наказ залишити поле.

 

Попри втішний гол Садіо Мане, Аль-Наср не зміг відіграти відставання у два м'ячі. Аль-Хіляль забезпечив собі місце у фіналі, де зустрінеться з Аль-Іттіхадом, який у попередньому півфінальному поєдинку переміг Аль-Вехду. 

Читайте також: Діти Кріштіану Роналду копіюють батька у спортзалі (+ФОТО)

Майстерний хід Анчелотті: Як він переконав Роналду прийняти нову роль у Реалі

Незвичайний відпочинок Бекхема: мед, кури та сільська місцевість (+ФОТО)

1364
1
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS