Поділитись:

Мадридська поліція застосувала силу проти вболівальників Баварії (+ВІДЕО)

Четвер, 09 травня 2024, 13:30
207
0
0
Мадридська поліція застосувала силу проти вболівальників Баварії (+ВІДЕО)

Джерело фото: Х @racingblogger

Перед півфінальним матчем Ліги чемпіонів між Реалом та Баварією Мюнхен (2:1) на вулицях Мадрида сталася сутичка між поліцією та вболівальниками.

Після нічиєї 2:2 на минулому тижні на Альянц Арені, на матч-відповідь на Бернабеу вирушила тисяча німецьких фанатів.

Спочатку атмосфера була доброзичливою, вболівальники відвідували місцеві паби. Проте, ситуація загострилася незадовго до початку гри.

Відеозапис тривалістю дві з половиною хвилини, опублікований в соцмережах, показує сутичку між вболівальниками та поліцією біля стадіону.

На відео видно, як поліцейський спецзагону завдає удару кийком одному з уболівальників, намагаючись відновити порядок. Потім камера показує вболівальників, які швидко тікають, перестрибуючи через перевернуті стільці та столи, перш ніж на місце події прибуває загін поліції спецпризначення.

Очевидець, який стверджує, що він знаходиться "прямо біля стадіону" і що "всі веселилися", продовжує знімати, як прибуває більше озброєних поліцейських. На відео видно, як один з них завдає удару кийком по руці вболівальника, який йшов геть з іншими чоловіками.

 

Сам же матч закінчився неймовірною перемогою Реала. Здавалося, що Баварія здобуде перемогу після потужного удару Альфонсо Девіса на 68-й хвилині. Однак на 88-й хвилині гравець, що вийшов на заміну, Хозелу зрівняв рахунок після помилки воротаря Баварії Мануеля Ноєра.

А через декілька секунд відбулася ще більш драматична розв'язка, коли колишній форвард Сток Сіті та Ньюкасла забив з шести метрів і приніс перемогу Реалу з рахунком 2:1.

Читайте також: Тухель звинувачує суддів у "зраді" після спірного моменту в півфіналі Ліги чемпіонів

Анчелотті відповів на скарги щодо скасованого голу Баварії (+ВІДЕО)

Де Лігт розповів, що йому сказав лайнсмен після того, як його спірний гол скасували

Хоселу приніс перемогу Реалу та путівку до фіналу Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

207
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS