Поділитись:

Де Лігт розповів, що йому сказав лайнсмен після того, як його спірний гол скасували

Четвер, 09 травня 2024, 08:45
644
0
0
Де Лігт розповів, що йому сказав лайнсмен після того, як його спірний гол скасували

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C1F5aHGNObm/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Захисник Баварії Мюнхен Маттейс де Лігт розповів, що йому сказав суддя на лінії після того, як його пізній гол у ворота Реал Мадрид було спірно скасовано.

Реал вигравав із загальним рахунком 4:3, коли Де Лігт забив у компенсований час другого тайму. Лінійний арбітр уже зафіксував офсайд, що означало, що VAR не міг втрутитися, і гол не було зараховано.

Де Лігт був дуже засмучений цим рішенням, особливо враховуючи те, що його гол перевів би гру в додатковий час. За словами гравця, суддя на лінії вибачився перед ним за рішення.

«Якщо це офсайд, то офсайд. Але я думаю, що у футболі є правила, і правила такі, що якщо це не явний офсайд - якого не було, тому що я ще не бачив, чи є він, чи ні - треба продовжувати гру.

 

Якщо ви засвистите на останніх хвилинах ось так, я думаю, це велика помилка. Якщо це офсайд чи ні, ви можете перевірити, але якщо ви цього не зробите, як ви можете це побачити? У другому голі Рюдігер майже опинився поза грою. Якщо він свисне, гаразд, але зараз є різниця, і це соромно.

 

Суддя на лінії сказав мені, що йому шкода, він помилився, я нічого не можу з цим вдіяти. Я не з тих людей, хто хоче звинувачувати суддю у програші чи перемозі, але це означає, що ви повинні перемагати, тому що виграли 2:1. Я думаю, якщо це правило, то це правило», - сказав захисник в коментарі beIN SPORTS.

Півзахисника Баварії Нуссаїра Мазрауї було визнано таким, що перебував поза грою, перш ніж Де Лігт пробив по м'ячу. Повтори показали, що це був складний момент, і цілком можливо, що Мазрауї був в ігровій позиції.

Читайте також: Хоселу приніс перемогу Реалу та путівку до фіналу Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Реал Луніна здійснив неймовірний камбек із Баварією і вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Класні сейви Луніна у матчі з Баварією (+ відео)

Лунін один із найкращих гравців Реала у першому таймі з Баварією

644
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS