Поділитись:

Мілевський: Шовковському і на тренуванні було складно забити

Неділя, 21 квітня 2024, 11:58
515
1
0
Мілевський: Шовковському і на тренуванні було складно забити

Фото з соцмереж

Ексфорвард Динамо та збірної України поділився думками про Андрія Луніна, Олександра Шовковського, а також назвав трьох гравців з нинішнього Динамо, яких би хотів бачити у команді 2008 року. Про це він розповів у своєму ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua

– Як ви вважаєте: Лунін у сьогоднішній формі кращий за топового Шовковського?

– Та ні, ви що! Олександр Володимирович – легенда. Пам'ятаю, коли ми з ним тренувалися в Динамо, то іноді грали за різні команди у двосторонці. Нам дали пробити пенальті і мені було страшно підходити до точки, коли у воротах стояв Шовковський. Такі емоції – як у грі!

Шовковському навіть на тренуванні було складно забити пенальті. Він як почне "хитати" в різні боки, то не знаєш, куди бити – це збиває з пантелику. Щоб забити йому на тренуванні, мені потрібно було зібратися на всі 100%. СаШо – це СаШо.

– Якби ви могли взяти з нинішнього Динамо трьох гравців у топове Динамо 2008 року, де ви грали, кого б обрали? Хто міг підсилити ту команду?

– Далеко ходити не треба. Я б точно взяв Ярмоленка і Буяльського. Ну і третій... Гм… Я виберу Бражка в середину поля. Думаю, що він точно виглядав би не гірше за Вукоєвича.

Джерело: Sport-express.ua

Читайте також: Друг Мілевського назвав гравця Минаю, який міг злити гру з Динамо

Скандал з Минаєм: розкриті нові деталі спроби підкупу гравців

Арсенал знайшов несподівану заміну Олександру Зінченку

515
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS