Поділитись:

Скандал з Минаєм: розкриті нові деталі спроби підкупу гравців

Неділя, 21 квітня 2024, 09:59
2856
4
0
Скандал з Минаєм: розкриті нові деталі спроби підкупу гравців

Фото: ФК Минай

Скандал зі спробою підкупу гравців Миная набирає обертів. Як стало відомо, йдеться про двох футболістів - Дмитра Нємчанінова та Євгена Скибу. Саме їм пропонували "злити" матч київському Динамо.

За інформацією BurBuzz, Нємчанінов і Скиба вже кілька днів надають свої свідчення комітету з етики та чесної гри УАФ. З їхніх слів, до них підійшла людина, яка представилась як "Сєрьожа, який веде стріми з Мільою". Зустріч відбулась одразу після матчу Миная з Оболонню, коли закарпатці ще перебували в Києві, адже за кілька днів на них чекав перенесений матч із Динамо.

"Сєрьожа" окремо поспілкувався з Нємчаніновим та Скибою, запропонувавши їм "залетіти в ефір на твітч". Проте в ході розмови мова зайшла про 5 тис. доларів, які вони нібито могли отримати за програш Динамо. Їм аргументували це тим, що Динамо зараз переживає нелегкий період і потребує підтримки.

Обидва футболісти відмовилися від пропозиції, хоча їх намагалися переконати, що з іншими гравцями вже проведено переговори і всі погодилися. Про ситуацію Нємчанінов і Скиба повідомили керівництву Миная, яке провело розслідування та вирішило звернутися до комітету чесної гри УАФ.

Наразі невідомо, чи має Динамо якесь відношення до цієї історії. Проте очевидно, що оточення колишньої легенди київського клубу своїми вчинками завдає шкоди його репутації.

Важливо зазначити, що наразі йдеться про розслідування, і вина гравців Миная чи інших осіб не доведена.

Очікується, що комітет з етики та чесної гри УАФ найближчим часом оприлюднить свою офіційну позицію щодо цієї справи.

Джерело: BurBuzz

Читайте також: Молодий український талант Антон Дудік продовжує зростати в англійському футболі

Покійному Артему Франкову прийшла повістка від ТЦК

Гравцям Минаю пропонували здати матч за 5 тисяч доларів

Український наставник став тренером в росії

2856
4
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS