Поділитись:

Арсенал знайшов несподівану заміну Олександру Зінченку

Неділя, 21 квітня 2024, 10:53
493
1
0
Арсенал знайшов несподівану заміну Олександру Зінченку

Джерело фото: https://x.com/afcsphere/status/1779897496698867799

Арсенал готовий вступити в боротьбу за талановитого захисника Вулвергемптона Раяна Айт-Нурі, повідомляє The Mirror. 22-річний алжирець став ціллю для "канонірів", які прагнуть зміцнити свою позицію лівого захисника напередодні наступного сезону.

Айт-Нурі був основним гравцем команди Гарі О'Ніла у складі Вулвз у цьому сезоні, вийшовши на поле у 24 матчах Прем'єр-ліги. Хоча Айт-Нурі в першу чергу грає на позиції захисника, тактичний підхід О'Ніла дозволяє йому ефективно використовувати Айт-Нурі і на лівому фланзі четвірки півзахисників.

Його атакувальна майстерність доповнює його оборонні обов'язки: цього сезону в Прем'єр-лізі він забив два голи та віддав результативну передачу. Ці вражаючі результати привернули увагу Манчестер Сіті та Ліверпуля, які, за чутками, також зацікавлені в його підписанні.

Прагнення Арсенала придбати Айт-Нурі пов'язане з бажанням усунути постійну слабкість у своїй захисній лінії. Попри те, що Мікель Артета може похвалитися найкращим показником захисту в Прем'єр-лізі цього сезону, він, схоже, не впевнений у своїх нинішніх можливостях на позиції лівого захисника.

Автор фото:Джерело фото: https://www.wolves.co.uk/

Олександр Зінченко, Такехіро Томіясу та Якуб Ківіор з різним ступенем успіху виконували цю роль в цьому сезоні. Потенційне повернення Юррієна Тімбера після травми могло б принести певне полегшення, але Арсенал, схоже, має намір додати більш постійне рішення у вигляді Айт-Нурі.

Однак підписати гравця буде непростим завданням. Алжирець уклав контракт з "вовками" до 2026 року з можливістю продовження ще на один рік. Крім того, Вулвщ мають угоду з колишнім клубом Айт-Нурі - Анже, згідно з якою вони зобов'язані сплатити французькій стороні 50% від суми трансферу.

Джерело: The Mirror

Читайте також: Судаков – головна трансферна ціль Арсенала на літо

Мудрик не допоміг: Челсі програв Ман Сіті у півфіналі Кубка Англії (+ВІДЕО)

Арсенал Зінченка переміг Вулвергемптон і став лідером АПЛ

493
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS