Поділитись:

Мудрик не допоміг: Челсі програв Ман Сіті у півфіналі Кубка Англії (+ВІДЕО)

Неділя, 21 квітня 2024, 08:49
450
0
0
Мудрик не допоміг: Челсі програв Ман Сіті у півфіналі Кубка Англії (+ВІДЕО)

Джерело фото: https://x.com/ChelseaFC/status/1781750922953019732

Бернарду Сілва забив єдиний гол у матчі, реабілітувавшись за невдалий пенальті в Лізі чемпіонів, і вивів Манчестер Сіті до фіналу Кубка Англії, завдавши Челсі десятої поразки в останніх 13 матчах на Вемблі.

Після того, як у середині тижня програли у серії пенальті Ліги чемпіонів Реал Мадриду, у Сіті не було часу на роздуми, адже їм потрібно було захищати свій титул Кубка Англії. Їхній суперник, Челсі, підходив до матчу з піднесеним настроєм після розгромної перемоги з рахунком 6:0 над Евертоном в АПЛ, що вилилося у досить відкриту гру на Вемблі.

Звична картина - Сіті домінував у володінні м'ячем у першому таймі і створив перший момент, коли Кевін Де Брюйне віддав пас на Філа Фодена, який обіграв Дйордже Петровіча, але опинився під кутом і не зміг пробити по воротах.

Коул Палмер, який раніше цього сезону вже забивав своїй колишній команді, міг відкрити рахунок незадовго до перерви, але його удар низом після проходу повз Родрі парирував Стефан Ортега.

Після перерви гра продовжувала бути насиченою моментами. Джексон, який був дуже активним, але не міг реалізувати свої шанси, двічі зазнавав невдачі, а потім Фoден перевірив на міцність Петровіча на іншому фланзі. Прагнучи зламати опір суперника, Джексон опинився віч-на-віч з Кайлом Вокером у штрафному, але програв боротьбу, а суддя проігнорував його апеляції щодо пенальті.

Проте, маючи рекордний шостий поспіль сезон у півфіналах Кубка Англії, досвід Сіті зіграв свою роль. Наприкінці зустрічі їм вдалося вирвати перемогу. Петровіч невдало зіграв на добиванні після пасу Де Брюйна, чим скористався Сілва, забивши з близької відстані на 84 хвилині.

Перша поразка Челсі з лютого (фінал Кубка Ліги) стала для них особливо болісною, адже вони не тільки втратили шанс на трофей, але й тепер повинні покладатися на успіхи в АПЛ, щоб забезпечити собі повернення до єврокубків наступного сезону. Тим часом безпрограшна серія Сіті в очних матчах з Челсі досягла дев'яти ігор (7 перемог, 2 нічиї). Команда Пепа Гвардіоли виходить у другий фінал поспіль, де їхнім суперником стане або Манчестер Юнайтед, або Ковентрі Сіті.


Кубок Англії. Півфінал

Манчестер Сіті - Челсі 1:0

Гол: Бернарду Сілва, 84

Манчестер Сіті: Ортеґа — Вокер, Ананджи, Аке — Стоунз (Діаш, 46), Родрі — Сілва, Де Брюйне, Фоден, Ґріліш (Доку, 66) — Альварес (Бобб, 88)

Челсі: Петровіч — Ґюсто (Дісасі, 80), Сілва, Чалоба, Кукурелья (Чілуелл, 88) — Фернандес (Стерлінг, 88), Кайседо — Мадуеке (Мудрик, 80), Палмер, Ґаллахер — Джексон

Попередження: Альварес (58), Де Брюйне (87) — Кайседо (45), Петровіч (83), Фернандес (88)

Читайте також: Жирона з голом Довбика розгромила Кадіс та гарантувала собі місце в єврокубках (+ВІДЕО)

Манчестер Сіті мінімально переміг Челсі і вийшов у фінал Кубка Англії

Мудрик вийшов на заміну у півфіналі Кубка Англії проти Ман Сіті

450
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS