Поділитись:

Зідан "за крок" від того, щоб очолити Баварію

П'ятниця, 19 квітня 2024, 17:03
242
0
0
Зідан "за крок" від того, щоб очолити Баварію

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Зінедін Зідан, схоже, може стати наступним тренером мюнхенської Баварії, оскільки, за деякими даними, угода "практично завершена". Легендарний французький півзахисник був без клубу з моменту відходу з мадридського Реала у 2021 році, але, схоже, його очікування на слушну нагоду добігає кінця.

Зідан, переможець Чемпіонату світу як гравець і триразовий переможець Ліги чемпіонів як тренер мадридського Реала, був пов'язаний з різними гучними роботами по всій Європі, включаючи вакансії в Прем'єр-лізі та Лізі 1. Він також розглядався як потенційний наступник Дідьє Дешама у збірній Франції.

Однак, схоже, що мюнхенська Баварія привернула увагу Зідана. За інформацією Mundo Deportivo, француз знаходиться "за крок" від того, щоб очолити Альянц Арену. Це сталося після того, як нинішній тренер Томас Тухель оголосив про свій намір піти у відставку в кінці сезону, можливо, з трофеєм Ліги чемпіонів у руках після того, як вивів команду до півфіналу.

У той час як Баварія провела ще одну успішну кампанію в Лізі чемпіонів, її домінування в Бундеслізі було порушено тріумфом леверкузенського Баєра в сезоні 2023-24. Повідомляється, що Зідан готовий прийняти виклик і відновити домінування Баварії на внутрішньому рівні.

Хоча офіційні підписи ще не були поставлені, повідомлення свідчать, що угода неминуча. Вже навіть почалися дискусії щодо потенційних трансферів, причому Зідан наголошує на необхідності підкріплення в обороні.

Джерело: Mundo Deportivo

Читайте також: Гаррі Кейн хоче зіграти з Мудриком

Леверкузенський Баєр встановив новий європейський рекорд

Офіційно: Нагельсманн визначився, де продовжить кар'єру

242
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS