Поділитись:

Гаррі Кейн хоче зіграти з Михайлом Мудриком

П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:19
485
0
0
Гаррі Кейн хоче зіграти з Михайлом Мудриком

фото: Getty Images

Гаррі Кейн "таємно хоче повернутися додому", каже Стен Колімор, причому ексзірка Прем'єр-ліги вважає, що йому потрібно в Челсі.

Капітан збірної Англії Кейн покинув батьківщину лише влітку 2023 року, прийнявши рішення поїхати на полювання за трофеями до мюнхенської Баварії. Він забив 39 голів у ворота гігантів Бундесліги, але є небезпека, що бажані нагороди знову болісно вилетять з-під ніг.

Ходять розмови про те, що Кейн повертається до Прем'єр-ліги, попри підписання контракту в Німеччині до 2027 року, і обговорюються різні місця приземлення. Колімор вважає, що повернення до Лондона припаде до душі плідному 30-річному форварду - адже Челсі потребує перевіреного 9-го номера.

Колишній гравець збірної Англії Колімор сказав CaughtOffside:

«Я думаю, що в глибині душі він хоче повернутися додому. Челсі міг би використати не лише його голи, але й досвід, щоб допомогти молодим вихованцям.

 

У них є гроші, це його місто, і їм відчайдушно потрібні спокійні голови навколо, люди, на яких можна покластися. Ніхто не може бути спокійнішим за Кейна і цей факт може повернути "синіх" до топ-четвірки».

Хоча Кейн вже працював з Маурісіо Почеттіно, його міцні зв'язки з Тоттенгемом можуть ускладнити угоду. Також такий перехід видається малоймовірним, якщо зважати на постійну боротьбу за стабільність, яка там триває, і, здається, більше шансів здобути омріяні почесті, якщо він залишиться в Мюнхені.

Читайте також: Челсі та Ньюкасл хочуть підписати блондина з Арсенала

Клуб із топ-5 Бундесліги зацікавився нападником Динамо

485
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS