Поділитись:

Відомі нові деталі знепритомнення гравця Роми посеред матчу (+ФОТО)

Понеділок, 15 квітня 2024, 09:50
603
0
0
Відомі нові деталі знепритомнення гравця Роми посеред матчу (+ФОТО)

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Вболівальники Роми можуть зітхнути з полегшенням, оскільки перші тести виключили серцевий напад у захисника Евана Ндіки, який знепритомнів під час матчу Серії А проти Удінезе.

Тривожний інцидент стався наприкінці другого тайму, через що гру довелося перервати. Ндіка, тримаючись за груди, впав на поле і був негайно доставлений в лікарню для обстеження.

На щастя, комп'ютерна томографія показала, що у Ндіки не було серцевого нападу, як спочатку побоювалися, повідомляє Sky Sport в Італії. Однак, він залишиться під наглядом в лікарні на ніч.

У повідомленні, розміщеному в соціальних мережах Роми, з'явилася оновлена інформація про стан Ндіки:

«Команда відвідала Ндіку в лікарні. Еван почувається краще і перебуває в гарному настрої. Він залишиться в лікарні для подальшого спостереження. Forza Evan!»

Фото: Х @ASRomaENФото: Х @ASRomaEN

Зупинений матч між Удінезе та Ромою буде відновлено з 73-ї хвилини, моменту падіння Ндіки. Решта 17 хвилин не можуть бути дограні протягом наступних 24 годин. Крім того, майбутній матч Роми в Лізі Європи проти Мілана ще більше ускладнює перенесення матчу. Від результату цього матчу залежить, коли буде завершено матч Удінезе - Рома.

Причина падіння Ндіки залишається незрозумілою, але найближчими днями він може пройти додаткові обстеження. Його повернення на поле залишається під питанням, але тренер Даніеле де Россі запевнив, що "все гаразд", коли його запитали про стан гравця за межами лікарні.

Джерело: Sky Sport

Читайте також: Екснаставник Шахтаря може очолити Мілан

Французький блокбастер: Ліон перезабивав Брест (+ВІДЕО)

Гольова перестрілка Інтера та Кальярі: сильнішого не виявили (+ВІДЕО)


 

603
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS