Поділитись:

Олександрія в матчі з двома тривогами та вилученням програла Динамо

Субота, 13 квітня 2024, 19:40
592
0
0
Олександрія в матчі з двома тривогами та вилученням програла Динамо

фото upl.ua

У суботу, 13 квітня, Олександрія в рамках 24 туру УПЛ приймала Динамо та зазнала прикрої поразки. 

Перші 30 хвилин матчу пройшла за більш менш рівної гри в якій обидві команди передовсім намагались завадити грати суперника, але й кілька моментів у них було, але їх команди не реалізували. А потім розпочалась повітряна тривога, яка тривала півтори години після чого гру було поновлено. І розпочалося все, так само як і завершувалося, а потім за 30 секунд обмінялися супермоментами. Спочатку Шулянський та Калюжний завадили один одному відправити м'яч у вже пусті ворота, а в атаці у відповідь Ванат не влучив по м'ячу після прострілу Волошина. Надалі гра знову заспокоїлась, а Волошин встиг отримати 2 жовті карти за кілька хвилин. Першу за небезпечну гру високопіднятою ногою в боротьбі за м'яч із Логіновим, а другу за відмашку в боротьбі за верховий м'яч із тим же Логіновим.

У другому таймі Олександрія забрала м'яч під свій контроль, але великої гостроти їй це не приносили. Проте й в Динамо контратак майже не була, а на 60 хвилині гру знову перервала тривога, яка тривала близько 30 хвилин. А, майже одразу, після поновлення матчу Динамо забило гол. Бражко відібрав м'яч на чужій половині поля, обігрався із Шапаренком та сильно пробив у верхній кут воріт Шевченка.

Надалі Олександрія активно йшла вперед, але без особливої гостроти. Натомість Динамо змогло забити другий гол на 77 хвилині, але в розвитку контратаки Шапаренко заліз в офсайд. 

УПЛ, 24 тур

Олександрія 0-1 Динамо

Голи: Бражко, 64'

Вилучення: – Волошин, 45'

Стартові склади:

Олександрія: Шевченко – Мартинюк, Кравченко (Сігєєв, 74'), Логінов, Копина – Ковалець, Шостак (Беляєв, 61), Калюжний – Шулянський (Безерра, 74'), Кулаков (Костишин, 83'), Калитвинцев.

Динамо: Бущан – Вівчаренко, Дячук, Попов, Тимчик – Андрієвський, Бражко – Кабаєв (Ярмоленко, 87'), Шапаренко, Волошин – Ванат.

Читайте також:

Любенович: Сьогодні мені вперше треба щось випити

Тренер Оболоні про матч з Минаєм: Це не балет, а футбол

Оболонь та Минай зіграли внічию у матчі з двома вилученнями та 31 ударом

592
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS