Поділитись:

Оболонь та Минай зіграли внічию у матчі з двома вилученнями та 31 ударом

Субота, 13 квітня 2024, 14:58
300
0
0
Оболонь та Минай зіграли внічию у матчі з двома вилученнями та 31 ударом

фото upl.ua

У суботу, 13 квітня, Оболонь в матчі аутсайдерів УПЛ приймала Минай. Команди видали бойовий матч, але виявити сильнішого не зуміли.

Команди активно почали матч, одразу показавши, що ніхто з них не збирається відсиджуватись у захисті. І вже на 8 хвилині це дало результат Минай, який опинився в більшості. Устименко вийшов віч-на-віч з голкіпером та прокинув м'яч повз Рибку, який вже летів у підкаті й збив гравця закарпатців. Після цього Оболонь всеодно не стала закриватись та за можливості ходила в атаки. Проте з м'ячем більше грав Минай, але свої моменти він створював зі стандартів. Зокрема, Кораблін влучив у перекладу зі штрафного, який був призначений у моменті з вилученням.

Другий тайм активно розпочав Минай, якому вдалося заробити пенальті на 54 хвилині. Це Осман у своєму штрафному майданчику ліктем вдарив Петька. Одинадцятиметровий пішов виконувати Устименко і з першої спроби йому не вдалось переграти Федорівського, але голкіпер киян вийшов з лінії воріт. Тому пенальті довелось перебивати й цього разу нападник Минаю зробив це максимально впевнено, розвівши м'яч і воротаря по різних кутах. 

Щастя закарпатців було не довгим, оскільки Оболонь одразу побігла відігруватись і їй це вдалося. "Пивовари" заробили кутовий на правому фланзі від якого гості відбились, але повторний навіс від Грисьо вдалось замкнути Приймаку. А ще через 5 хвилин Корнійчук зірвав контратаку суперника, за що отримав другу жовту картку і склади команд вирівнялись. Після цього гра ще більше розкрилась і моменти почали виникати біля обох воріт, але ні одні, ні інші свої нагоди не реалізували. 

УПЛ, 24 тур

Оболонь 1-1 Минай

Голи: Приймак, 62' – Устименко, 57' (пен.)

Вилучення: Рибка, 12' – Корнійчук, 67'

Стартові склади:

Оболонь: Рибка – Осман, Дубко, Приймак, Нагієв (Прокопенко, 58') – Груша (Суханов, 74'), Запорожець (Федорівський, 15'), Слободян (Мороз, 46'), Черненко, Грисьо (Лук'янчук, 74') – Краснопір.

Минай: Кемкін – Корнійчук, Скиба, Піддубний, Кисіль (Дмитрук, 66') – Вакула, Петько, Кораблін (Матюшенко, 46'), Семотюк (Демиденко, 80'), Ременяк (Вітенчук, 46') – Устименко (Тимощук, 90').

Зазначимо, що після цього матчу Оболонь залишилась 14 в турнірній таблиці, а Минай останній та відстає на 4 бали від киян.

Читайте також:

Олександрія - Динамо: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 13 квітня 2024

Рух - Кривбас: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 13 квітня 2024

Гравець Руха потрапив до списку претендентів на Golden Boy

300
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS