Поділитись:

Тренер Оболоні про матч з Минаєм: Це не балет, а футбол

Субота, 13 квітня 2024, 15:59
327
0
0
Тренер Оболоні про матч з Минаєм: Це не балет, а футбол

скріншот з трансляції UPL.TV

Головний тренер Оболоні Валерій Іващенко розкритикував суддів матчу Оболонь - Минай (1-1) в етері UPL.TV.

– Дуже важка гра сьогодні, прокоментуйте, будь ласка...

– Так, дійсно важка гра. Грали в час дня. Десь і сонце заважало, і ми знали суперника, у якого бойова команда. Навесні вони показують бійцівський характер і в принципі хлопці грають розкуто. Вони стараються швидко вибігати в атаки й в них були деякі позитивні ігри. Тобто ми знали, що буде важко. Та й взагалі зараз всі ігри важкі, але тяжко грати коли ти залишаєшся в десятьох на старті матчу. Я вже подякував хлопцям, за те що вони витримали й десь за рахунок характеру змогли зрівняти рахунок. Вкінці десь не вийшло дотиснути, але всеодно хлопцям велика вдячність. 

Ми старалися максимально працювати на позитивний результат, але це футбол і, як бачите, все сьогодні було проти нас, але за рахунок характеру команди ми все ж таки здобули очко. Був дуже емоційний матч і я суддів ніколи не коментував, але сьогодні можна сказати був треш і з перебиттям пенальті й з його призначенням. Це було буквоїдство і воно взагалі не відповідало духу гри. Це ні в які ворота не влазить.

– Прокоментуйте, будь ласка, дії голкіпера, оскільки під час пробиття обох пенальті він вийшов за лінію воріт.

– Та за лінію насправді всі виходять. Якщо будемо сантиметри міряти, то тут футболу буде мало. Десь в штрафній хтось когось тримає... на це теж можна закривати очі та ставити пенальті. Це не балет, а футбол. Там гравець розбігається і б'ється об нашого футболіста... Я зараз теж розбіжусь і в стінку головою вдарюсь і скажу "Дайте пенальті". Це теж саме. Такі моменти не прикрашають гру. Тим паче арбітр має бути не помітним на полі. Тоді це клас арбітра, а сьогодні ви бачите... 

Тому хлопцям велика вдячність за те що витримали, але нам треба виходи з цієї ситуації й перемикатися на наступну гру. Головне завдання відновитись, оскільки в нас мало часу і вже потрібно думати про наступну гру.

Читайте також:

Оболонь та Минай зіграли внічию у матчі з двома вилученнями та 31 ударом

Гравець Руха потрапив до списку претендентів на Golden Boy

Голасо! Артем Довбик відкрив рахунок у матчі з Атлетіко (+ВІДЕО)

327
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS