Поділитись:

Манчестер Сіті заплатить 100 мільйонів євро за заміну для Кевіна де Брюйне

Субота, 13 квітня 2024, 16:16
359
0
0
Манчестер Сіті заплатить 100 мільйонів євро за заміну для Кевіна де Брюйне

Фото: GettyImages

Манчестер Сіті є одним із головних претендентів на підписання зіркового півзахисника Ньюкасл Юнайтед Бруно Гімараєша, повідомляє TEAMtalk.

Багато клубів по всій Європі та Прем'єр-лізі стежать за ситуацією з Бруно. У його контракті є пункт про відступні в розмірі 100 мільйонів фунтів стерлінгів, що автоматично робить його одним із найдорожчих можливих трансферів цього літа.

Пеп Гвардіола є великим шанувальником 26-річного гравця та вже додав його до списку бажаних трансферів. Гімараєш може стати чудовою заміною Кевіну де Брюйне, на якого цього літа активно полюватимуть клуби з Саудівської Аравії. До речі, ціну яку пропонують команди з Близького Сходу ідентична до ціни, яку Ньюкасл вимагає за Бруно. Тому можна з впевненістю сказати, що це може бути цілком вигідна угода для Манчестера.

Де Брюйне буде неймовірно важко замінити, але Гвардіола, здається, вірить, що Гімараєш може стати ідеальним гравцем на цю позицію.

Головним конкурентом для Сіті у цьому трансфері є ПСЖ, проте поки достименно не відомо чи готові французи викласти таку велику ціну за бразильця.

Додамо, що у поточному сезоні Бруно Гімараєш зіграв 43 матчі, в яких забив 4 голи та віддав 7 асистів.

Читайте також:

Пеп Гвардіола заявив про "дуже велику проблему" перед матчем-відповіддю з Реалом

Nike збирається оштрафувати Барселону на мільйони євро

Неймар приходив на тренування ПСЖ п'яним

359
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS