Поділитись:

Неймар приходив на тренування ПСЖ п'яним

Субота, 13 квітня 2024, 14:49
270
0
1
Неймар приходив на тренування ПСЖ п'яним

фото: Getty Images

Як повідомляється, Неймар з'явився п'яним на деяких тренуваннях Парі Сен-Жермен і втратив повагу Кіліана Мбаппе під час свого бурхливого періоду у Франції.

За інформацією L'Equipe, французьке видання поспілкувалося з колишніми гравцями та співробітниками ПСЖ, які стверджують, що бразильський легіонер "іноді з'являвся п'яним" на тренуваннях наприкінці свого шестирічного перебування в грандіозному клубі Ліги 1. У звіті стверджується, що Неймар був причетний до бійки на тренувальному полі.

Неймар покинув ПСЖ після численних закликів фанатів покинути клуб і перейшов до клубу саудівської професійної ліги Аль-Хіляль за дворічною угодою на суму близько 90 млн євро, що, ймовірно, свідчить про занепад кар'єри колишньої зірки Барселони. Незабаром після переходу 32-річний футболіст розірвав передню хрестоподібну зв'язку під час міжнародних змагань з Бразилією в жовтні минулого року і відтоді не грав.

Вінгер, який зіграв лише п'ять разів за Аль-Хіляль до травми на початку цього сезону, забив 118 голів у 173 матчах за ПСЖ, повторивши форму, яку він демонстрував у Барсі, де 105 разів вражав ворота суперників у 186 матчах.

Неймар, який прилетів подивитися, як Аль-Хіляль розгромив Аль-Іттіхад з рахунком 4:1 у Суперкубку Саудівської Аравії на початку цього тижня, продовжує відновлюватися після травми, але не гратиме до наступного сезону.

Читайте також: Співробітник ПСЖ розповів про долю Неймара у французькому клубі: Деякі гравці не могли його терпіти

Один із топових італійських клубів купить Саудівська Аравія

270
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS