Поділитись:

Співробітник ПСЖ розповів про долю Неймара у французькому клубі: Деякі гравці не могли його терпіти

Субота, 13 квітня 2024, 12:20
367
0
0
Співробітник ПСЖ розповів про долю Неймара у французькому клубі: Деякі гравці не могли його терпіти

Фото: GettyImages

Поява Кіліана Мбаппе у ПСЖ, який згодом став зіркою французького клубу, була зустрінута вороже з боку Неймара, що згодом призвело до погіршення їхніх стосунків, повідомляє France Football.

Неназваний співробітник ПСЖ розповів детальніше про цю ситуацію та про долю бразильця у Франції загалом

"На початку він подобався Мбаппе, але він втратив повагу до нього, проводячи з ним час щодня. З іншого боку, Неймар і Ліонель Мессі були роздратовані тим, що Кіліан став символом клубу. Мессі, навіть якщо він був інтровертом, завжди вітався. Не Неймар. Він створив враження, що він його не поважає. Від контакту він відмовлявся", - сказав співробітник.

Окрім погіршення стосунків із Мбаппе, Неймар також посварився з іншими гравцями ПСЖ, такими як Ісмаель Гарбі та Вітінья. Одного разу віж ними навіть зав'язалася бійка.

"Неймар схопив Гарбі та намагався вдарити його ногою, коли той лежав на землі. Всі були шоковані. Наприкінці свого часу в ПСЖ він дійсно був не дуже добрим. Він також знущався над Вітіньєю, який заперечував це, оскільки він хороший хлопець і не хотів жодних проблем", - додав співробітник.

У Неймара було кілька блискучих періодів у ПСЖ. Коли він показав нам справжнього Неймара: майстерність покоління та роботу ніг, рішучість і неперевершену наполегливість, які у свій час завели його на вершину світового футболу в Барселоні. Проте цього виявилося недостатньо.

Найдорожчий трансфер в історії футболу (222 мільйони євро) відбувся у французькій столиці з величезною надією вивести клуб на новий рівень. У результаті Неймар не зміг створити кар'єру про яку завжди мрів. Деякий час назад він мовчки переїхав до Саудівської Аравії, промінявши футбол на гроші.

Читайте також:

Один із топових італійських клубів купить Саудівська Аравія

В Артема Мілевського нова пасія (+ВІДЕО)

Пеп Гвардіола заявив про "дуже велику проблему" перед матчем-відповіддю з Реалом

367
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS