Поділитись:

Кіліан Мбаппе розлючений на Барселону і жадає реваншу

П'ятниця, 12 квітня 2024, 15:55
210
0
0
Кіліан Мбаппе розлючений на Барселону і жадає реваншу

Фото: GettyImages

Нападник французького ПСЖ Кіліан Мбаппе розлючений на Барселону після програшу в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів та жадає реваншу, повідомляє Le Parisien.

Команда "блауграни", в особливості це стосується 17-річного Пау Кубарсі, дуже сильно розлютила гравця збірної Франції після перемоги над ПСЖ з рахунком 3:2. 

Кіліан упродовж всього матчу був заблокований парою Кубарсі та Кунде, коли намагався атакувати ворота суперника через центр. А також Рональдом Араухо щоразу, коли намагався провести м'яч через його улюблений лівий фланг. У результаті Мбаппе не зумів жодного разу вдарити по воротах каталонського клубу протягом всіх 90 хвилин.

Як гравець, який прагне одного разу завоювати Золотий м’яч, Кіліан очікував, що він зіграє вирішальну роль на стадіоні у Парижі та допоможе своїй команді перемогти Барселону, але сталося не так, як гадалося. 

Цей матч став певною мірою особистим ударом для французького нападника. Він дуже сильно розлютився на себе за свою бездіяльність на полі, і тепер хоче загладити провину перед клубом і фанатами. Мбаппе обіцяє Барселона реванш на Монжуїку.

Додамо, що у поточному сезоні Кіліан Мбаппе зіграв 43 матчів, в яких забив 39 голів і віддав 9 асистів.

Читайте також:

Експерта, який сказав расистський "жарт" на адресу зірки Барселони Ламіна Ямала було жорстко покарано

Манчестер Юнайтед "кинув" Джуда Беллінгема, заявивши що в них є набагато кращий гравець

Гендиректор Кривбасу розкритикував капітана збірної Естонії

210
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS