Поділитись:

Експерта, який сказав расистський "жарт" на адресу зірки Барселони Ламіна Ямала було жорстко покарано

П'ятниця, 12 квітня 2024, 09:55
225
0
0
Експерта, який сказав расистський "жарт" на адресу зірки Барселони Ламіна Ямала було жорстко покарано

Фото: GettyImages

Зірковий гравець Барселони Ламін Ямал став об’єктом расистського "жарту" футбольного експерта Movistar перед матчем Ліги чемпіонів Барселони проти ПСЖ минулої середи.

На наступний день цей інцидент був розслідуваний, та в результаті німець отримав заслужене покарання. Керівництво Movistar без зайвих роздумів і заперечень одразу звільнило скандального експерта.

16-річний Ламін Ямал знаходився у центрі уваги після захоплюючої перемоги Барселони над ПСЖ у їхньому першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів. Але замість того, щоб насолоджуватися славою перемоги своєї команди та його власним блискучим виступом, його вечір був затьмарений передматчевим скандалом.

Після матчу футболісти та тренерський штаб обох клубів відмовився давати будь-яке інтерв'ю Movistar, виказавши тим самим своє незадоволення даною ситуацією. Репортер даного телеканалу Рікардо Сьєрра пізніше розповів в ефірі, що УЄФА, Барселона та ПСЖ були надзвичайно розлючені через ці висловлювання з боку експерта.

Німецький експерт, який раніше був помічником головного тренера Атлетіко Мадрид Дієго Сімеоне, вибачився. Він наполягав, що його слова були нерозсудливими, і що він не мав на меті образити Ямала, але це не завадило його Movistar звільнити його. 

Джерело: DailyStar

Читайте також:

Гравці ПСЖ та Барселони відмовилися давати післяматчеве інтерв'ю через расистський жарт над Ламіном Ямалом

Троє дітей Гаррі Кейна потрапили у автомобільну аварію та були госпіталізовані (+ФОТО)

Тренер Вест Гема Девід Моєс обізвав Баєр "ганебною командою" після поразки в матчі 1/4 Ліги Європи

225
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS