Поділитись:

Баєр Леверкузен на останніх хвилинах вирвав перемогу в Вест Гема у чвертьфіналі Ліги Європи

П'ятниця, 12 квітня 2024, 00:20
396
0
0
Баєр Леверкузен на останніх хвилинах вирвав перемогу в Вест Гема у чвертьфіналі Ліги Європи

Фото: GettyImages

Перший матч чвертьфіналу Ліги Європи між Баєром Леверкузеном та Вест Гемом закінчився з рахунком 2:0. Німецькому клубу все ж таки вдалося вирвати перемогу менш ніж за десять хвилин до кінця матчу.

Перший тайм розпочався з активних дій господарів поля. Вже на 6' нападник німецького клубу Патрік Шик міг відкривати рахунок, але сталевий голкіпер англійців Лукаш Фаб'янський не дозволив йому цього зробити. Всі сорок п'ять хвилин Баєр продовжував тиснути, у підсумку завдавши аж 17 ударів по воротах, 5 з яких у площину воріт. Проте тотальна оборона Вест Гема блокувала будь-які активні дії з боку свого суперника. Лукаш Фаб'янський продовжував робити сейв за сейвом, тим самим не залишаючи гравцям Леверкузена ні шансу на реалізацію моменту. У результаті команди пішли на перерву з нульовим рахунком.

Другий тайм став віддзеркаленням першого. Немов другий сезон того самого серіалу. Баєр продовжував шукати потрібний ключ до воріт Вест Гема і за десять хвилин до кінця матчу нарешті знайшов його. На 83 хвилині Йонас Гофманн відкрив рахунок, одним дотиком відправивши м'яч у нижній лівий кут воріт. Його одноклубник Віктор Боніфас на 90+1 хвилині зробив рахунок 2:0, тим самим поставивши крапку у нинішній грі з Вест Гемом.

Матч-відповідь відбудеться 18 квітня о 22:00 за київським часом на Лондон Стадіон.

Баєр Леверкузен — Вест Гем Юнайтед 2:0

Голи: — Гофман 83', Боніфейс 90+1'

Баєр Леверкузен: Коварж — Станішич (Інкапіє 67'), Та, Тапсоба, Грімальдо — Джака, Паласіос — Фрімпонг (Телла 67'), Вірц, Адлі (Гофманн 76') — Шик (Боніфейс 76')

Вест Гем Юнайтед: Фаб'янський — Крессвелл, Зума, Мавропанос, Цоуфал — Емерсон, Соучек, Ворд-Праус — Пакета, Антоніо, Кудус

Попередження: Пакета 21' Емерсон 57'

Читайте також:

Бенфіка перемогла Марсель у першому матчі чвертьфіналу Ліги Європи

Ліверпуль ганебно програв Аталанті на Енфілді в рамках 1/4 Ліги Європи

Рома несподівано перемогла Мілан у першому матчі чвертьфіналу Ліги Європи

396
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS