Поділитись:

В Челсі вкрай розчаровані грою Михайла Мудрика, клуб шукатиме нового вінгера

Середа, 10 квітня 2024, 12:50
484
0
0
В Челсі вкрай розчаровані грою Михайла Мудрика, клуб шукатиме нового вінгера

Фото: GettyImages

Як повідомляють джерела Football Insider, боротьба Михайла Мудрика за місце в основі Челсі залишила тренера Маурісіо Почеттіно та його тренерський штаб незадоволеними.

23-річний український вінгер прибув на Стемфорд Брідж за чималу суму в січні 2023 року, але так і не зміг постійно потрапляти до стартового складу. Це спонукало Челсі розглянути можливість підписання контракту на позицію флангового гравця в найближче літнє трансферне вікно.

Ця новина з'явилася слідом за попереднім повідомленням Football Insider, в якому йшлося про спробу Челсі випередити конкурентів і підписати Ніко Вільямса з Атлетіка Більбао, активувавши пункт про відступні у розмірі 43 мільйонів фунтів стерлінгів.

Вважається, що відсутність результативності Мудрика, а також нестабільність партнера по команді Рахіма Стерлінга є джерелом розчарування для Почеттіно та його тренерського штабу.  Попри те, що Мудрик провів 33 матчі за Челсі в цьому сезоні, він починав лише 16 з них. Його шість голів і два гольові паси є пристойними, але цього, здається, недостатньо, щоб закріпитися в стартовій одинадцятці, особливо враховуючи його улюблену позицію лівого захисника.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Величезний цінник Мудрика у 88,5 мільйонів фунтів стерлінгів, сплачений донецькому Шахтарю у січні 2023 року, ще більше збільшується його намагання стабільно демонструвати хороші результати. Його контракт з Челсі розрахований до червня 2031 року, що робить ситуацію для клубу ще більш складною. 

Наразі Челсі посідає дев'яту сходинку в таблиці Прем'єр-ліги, але все ще продовжує нагатися вийти в єврокубки. На них також чекає вирішальний півфінальний матч Кубка Англії проти Манчестер Сіті, який відбудеться наприкінці цього місяця.

Джерело: Football Insider

Читайте також: Мудрик показав, як дрон, який він придбав для ЗСУ, знищує російську РСЗВ (+ВІДЕО)

Ексгравець Ліверпуля розповів про боротьбу з кокаїновою залежністю

Мікель Артета звинуватив одного з гравців Арсеналу у критичній помилці, яка коштувала команді перемоги

Новим тренером Ліверпуля стане чинний тренер Спортінга

Манчестер Сіті знову спробує підписати зіркового гравця Вест Гема і збірної Бразилії

484
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS