Поділитись:

Новим тренером Ліверпуля стане чинний тренер Спортінга

Вівторок, 09 квітня 2024, 14:05
429
0
0
Новим тренером Ліверпуля стане чинний тренер Спортінга

Фото: GettyImages

Ліверпуль остаточно визначився з заміною Юнгену Клоппу і має намір підписати контракт з чинним тренером португальського Спортінга Рубеном Аморіма, повідомляє Sky Sports.

Нагадаємо, що у січні цього року Клопп оголосив, що він збирається покинути Ліверпуль наприкінці цього сезону. Ця шокуюча новина підштовхнула керівництво "червоних" почати активно шукати заміну. В список потенційних кандидатів опинилося доволі багато імен, проте з плином часу всі вони почали потрохи відсіюватися.

Роберто Де Дзербі, Юліан Нагельсманн і Сімоне Індзагі були одними із тих, кому приписували перехід в Ліверпуль, а також час від часу мова заходила за Хабі Алонсо. Але у результаті з жодним з них керівництву англійського клубу не вдалося домовитися.

Нещодавно стало відомо, що Рубен Аморім опинився на вершині короткого списку кандидатів. "Червоні" вже встигли зробити значний крок до підписання, досягнувши з ним "принципової усної домовленості". 

Чинний тренер Спортінга виявив своє чітке бажання приєднатися до тренерського штабу Ліверпуля, і клуб запропонував йому контракт до 2027 року.

Раніше повідомлялося, що гонорар у районі 10 мільйонів фунтів стерлінгів переконає керівництво Спортінга відпустити свого тренера, однак португальські ЗМІ сьогодні вранці спростували ці заяви. Як виявилося, в контракті Аморіма прописані дещо інші суми відступних. 17 мільйонів фунтів стерлінгів для європейських клубів і 26 мільйонів фунтів стерлінгів для клубів Прем'єр-ліги.

Читайте також:

Зірковий гравець Реал Мадрида назвав Манчестер Сіті найкращою командою у світі

Манчестер Сіті знову спробує підписати зіркового гравця Вест Гема і збірної Бразилії

Ультрас ПСЖ погрожують гравцям Барселони перед матчем Ліги чемпіонів

429
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS