Поділитись:

Ексгравець Ліверпуля розповів про боротьбу з кокаїновою залежністю

Середа, 10 квітня 2024, 12:37
317
0
0
Ексгравець Ліверпуля розповів про боротьбу з кокаїновою залежністю

Фото: GettyImages

Колишній півзахисник Ліверпуля та збірної Англії Денні Мерфі сміливо розповів про свою боротьбу з кокаїновою залежністю, з якою він зіткнувся після завершення кар'єри у професійному футболі у 2013 році.

Мерфі, який зараз є авторитетним експертом, зізнався, що вживав кокаїн і канабіс протягом "року пекла" після завершення кар'єри. Зрештою, він звернувся по допомогу, пройшовши індивідуальні та групові терапевтичні сеанси.

Виступаючи на подкасті Бена Хіта, Мерфі сказав:

«Якийсь час я був [залежним від кокаїну], тому що дійшов до того, що не відчував, що можу щось робити без нього, що було нісенітницею, звісно, я міг.

 

Я проходив і те, і інше (терапію та групові сесії, щоб отримати допомогу). Я проходив терапію раніше, ще до того, як у мене виникли проблеми, власне, коли я тільки перестав грати, тому що я думав, що це буде корисно, але я не дотримувався цього, хоча, можливо, мені слід було б це зробити.

 

Є хлопці, яких я зустрічав, у яких все життя була травма через певні залежності та інші речі. Я, напевно, прожив рік у світі болю, а вони дивляться на мене і кажуть: «Знаєш, ти маєш бути дуже вдячний, що у тебе був лише рік». А я кажу: «Я прислухаюся до цього і візьму все хороше».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Мерфі, який дев'ять разів виступав за збірну Англії, був відомий своїми важливими голами в Ліверпулі. Протягом чотирьох сезонів з 2000-01 по 2003-04 рр. він забив три переможні м'ячі у матчах Ліверпуля проти Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд з рахунком 1:0. 

Читайте також: Мікель Артета звинуватив одного з гравців Арсеналу у критичній помилці, яка коштувала команді перемоги

Новим тренером Ліверпуля стане чинний тренер Спортінга

Манчестер Сіті знову спробує підписати зіркового гравця Вест Гема і збірної Бразилії

317
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS