Поділитись:

Збільшення складу команд на Євро-2024: хто матиме з цього вигоду

Вівторок, 09 квітня 2024, 22:50
355
0
0
Збільшення складу команд на Євро-2024: хто матиме з цього вигоду

Головний тренер збірної Англії з футболу Гарет Саутгейт має сподівання, що УЄФА збільшить заявку команд на Євро-2024 з 23 до 26 гравців.

Цього літа команди готуватимуться до фінальної частини  з 23 гравцями після того, як їм дозволили розширити групи, аби допомогти впоратися з наслідками пандемії коронавірусу.

Але повернення до 26 підтримали більшість тренерів на семінарі Євро-2024, а УЄФА заявив, що прийме остаточне рішення в найближчі тижні.

Попередні розширені відбори дозволили Саутгейту зважено ризикувати фізичною підготовкою Гаррі Магуайра та Джордана Хендерсона на Євро-2020, оскільки вони відновилася від травми.

Те саме сталося з Кайлом Уокером і Келвіном Філліпсом на Чемпіонаті світу 2022 року.

Люк Шоу

Ключова фігура двох останніх турнірів Англії, бомбардир фіналу Євро-2020 пережив важку кампанію, пов’язану з травмами. 28-річний гравець провів лише 15 матчів за Манчестер Юнайтед цього сезону і не виступав за національну збірну з червня минулого року. Очікується, що Шоу повернеться в Юнайтед наступного місяця та виступить до кінця сезону. Саутгейт напевно включив би когось, кого він називає «одним із найкращих лівих захисників у світовому футболі», якщо б команда буде розширена.

Ріс Джеймс

Правий захисник далеко не така актуальна проблема, як лівий захисник, враховуючи можливості Англії, але вибір із 26 гравців дає Джеймсу проблиск надії. Капітан Челсі провів лише дев'ять матчів цього сезону, і він ризикує пропустити свій другий поспіль міжнародний турнір, оскільки був виключений з Чемпіонату світу в Катарі через травму коліна. Цього разу Джеймс має справу з проблемою підколінного сухожилля, і Футбольна асоціація була в тісному контакті з Челсі протягом реабілітації 24-річного футболіста.

Джек Гріліш/Маркус Решфорд

Саутгейт попередив під час оприлюднення складу команди в березні, що Решфорд і Ґріліш ведуть боротьбу за місце на Євро. Конкуренція посилилася, оскільки Ентоні Гордон і Джаррод Боуен вразили, а Коул Палмер знову почав грати за Челсі. Відтоді Ґріліш вийшов у старті в останніх двох матчах Манчестер Сіті, а Пеп Гвардіола сказав, що у нього було «відчуття, що він повернувся». Решфорд отримує хвилини, але йому не вистачає форми минулого сезону. Попри конкуренцію, сформований дует обов’язково потрапить у розширений склад.

Мейсон Маунт

25-річний футболіст є фаворитом Саутгейта, але він все ще був гравцем Челсі, коли востаннє представляв Англію. Зараз гравець Манчестер Юнайтед хоче завершити невдалий  перший сезон на Олд Траффорд на високому рівні, повернувшись після останньої травми. 

Оллі Воткінс/Іван Тоні

Капітан збірної Англії Гаррі Кейн, безсумнівно, стане головним гравцем цього літа, якщо дозволить фізична форма. Домінік Калверт-Льюін виконував цю роль на останньому Євро, а потім Каллум Вілсон  на Чемпіонаті світу. Саутгейт визнав складність вибору трьох форвардів із команди з 23 гравців, але збільшення складу може спокусити його додати ще одного спеціаліста.

Джерело: Іndependent

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Один з лідерів Польщі завершить кар'єру у збірній після Євро

Зарплати суддів АПЛ вищі, ніж у інших топ-лігах Європи

Лука Модріч їде додому? Динамо Загреб намагається повернути зірку Реала до Хорватії (+ВІДЕО)

 

 

355
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS