Поділитись:

Реал Мадрид та Манчестер Сіті видали божевільний матч у чвертьфіналі Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Середа, 10 квітня 2024, 08:20
813
0
0
Реал Мадрид та Манчестер Сіті видали божевільний матч у чвертьфіналі Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

Фото: Reuters

Перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Реалом та Манчестер Сіті завершився з рахунком 3:3. Гра відбулася на Сантьяго Бернабеу і була просто фантастичною. Жодна із команд не поступалася іншій, зберігаючи інтригу до самого кінця. В результаті обидва гранди зберегли для себе шанси на прохід у півфінал найпрестижнішого футбольного турніру Європи.

Перший тайм почався з миттєвого голу гостей. Півзахисник Манчестер Сіті Бернарду Сілва відкрив рахунок на 2 хвилині. Згодом Ерлінг Голанд намагався подвоїти перевагу своєї команди, але українець Андрій Лунін, який грав у воротах за господарів, не дозволив йому цього зробити. Вже через десять хвилин, на 12-й хвилині матчу півзахисник Реала Едуарду Камавінга зрівняв рахунок. А вже на 14 хвилині, його одноклубник Родріго Гоес вивів мадридців уперед.

Другий тайм розпочався із двох фантастичних сейвів Андрія Луніна. На 66-й хвилині команді Хосепа Гвардіоли вдалося зрівняти рахунок. Це сталося на завдяки голу Філа Фодена. Через п’ять хвилин ударом Йошко Гвардіоли Сіті вийшов уперед. Крапку у цьому матчі поставив Федеріко Вальверде, який на 79 хвилині вдало пробив по воротах після пасу від Вінісіуса Жуніора.

Матч відповідь відбудеться 17 квітня на Етіхад Стедіум у Манчестері.

Реал Мадрид – Манчестер Сіті 3:3.

Голи: Сілва 2', Фоден 66', Гвардіола 71' – Камавінга 12', Гоес 14', Вальверде 79'

Реал Мадрид: Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Чуамені, Менді – Вальверде, Кроос (Модрич 71'), Камавінга – Беллінгем – Родріго (Діас 71'), Вінісіус (Хоселу 86')

Манчестер Сіті: Ортега – Аканджі, Стоунс, Діаш, Гвардіол – Сілва, Родрі, Ковачіч – Фоден (Альварес 87'), Холанд, Гріліш

Попередження: Чуаменді 1', Карвахаль 81' – Аканджі 37', Сілва 88'

Відео голів та детальний огляд матчу:

Читайте також:

 

Арбітр ударив Голанда по обличчю (+ВІДЕО)

813
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS