Поділитись:

Діти Кріштіану Роналду копіюють батька у спортзалі (+ФОТО)

Понеділок, 08 квітня 2024, 13:22
402
0
0
Діти Кріштіану Роналду копіюють батька у спортзалі (+ФОТО)

фото: Getty Images

Близнюки Кріштіану Роналду, Єва Марія та Матео, дуже схожі на тата, коли відвідують спортзал разом з Джорджиною Родрігес.

Португальська суперзірка славиться своєю роботою поза полем: п'ятиразовий володар "Золотого м'яча" підтримує себе в найкращій формі. Це означає багатогодинні тренування на полі та в спортзалі.

Партнерка Роналду, Джорджина, також віддана здоровому способу життя. Вона регулярно публікує відео та фото зі своїх тренувань у соціальних мережах. На останньому з них аргентинсько-іспанська інфлюенсерка та модель допомагає Єві Марії робити присідання.

Джорджина також поділилася відео, на якому шестирічного Матео тренують у присіданнях, і хлопчик каже, що він "схожий на тата", коли практикує виснажливі випади з мішком з піском. Інший син Роналду, Кріштіану-молодший, також любить приєднуватися до свого знаменитого батька в спортзалі на заняттях, які допомагають йому підтримувати відмінну фізичну форму.

Роналду продовжує залишатися на вершині своєї гри, незважаючи на те, що йому вже 39 років. 42 голи вічномолодий португалець забив у цьому сезоні за команду саудівської професійної ліги Аль-Наср, зігравши за неї стільки ж матчів.

Читайте також: Тренер обізвав Мессі "одержимим карликом з обличчям диявола"

Фанат Челсі, який одужав від раку, розплакався після неймовірного жесту "синіх" (+ВІДЕО)

402
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS