Поділитись:

Несподіваний топ-клуб планує переманити Хаві з Барселони

Вівторок, 02 квітня 2024, 18:59
388
1
0
Несподіваний топ-клуб планує переманити Хаві з Барселони

Фото: GettyImages

Поки Барселона намагається переконати Хаві Ернандеса продовжити своє перебування в клубі після цього літа, з'явився несподіваний претендент на його послуги - нідерландський гранд Аякс.  

Традиційно Аякс є плацдармом для гравців та тренерів, які згодом переходять до Барселони. Однак, як повідомляє Sport, ситуація може змінитися. 

За повідомленнями, Аякс, вражений роботою Хаві з молодими гравцями, його стилем гри та блискучою ігровою кар'єрою, розглядає його як потенційного наступника Йоганнеса ван'т Схіпа, який залишить посаду наприкінці сезону. Поки що зацікавленість Аякса обмежується лише первинною заявою. 

Цей інтерес з'явився на тлі невдалого сезону для Аякса, який наразі відстає від Ліги чемпіонів на 21 очко і на 28 очок від лідера чемпіонату ПСВ Ейндховена. 

Сам Хаві раніше заявляв про намір взяти творчу відпустку в наступному сезоні. Попри ці плани, такі клуби, як Аякс, Челсі та Ньюкасл Юнайтед, схоже, впевнені у можливому поверненні Хаві до тренерського містка, причому нідерландський клуб став останнім, хто висловив свою зацікавленість у його послугах. 

Джерело: Sport

Читайте також: Педрі відповів на запитання, хто кращий - Мессі чи Роналду

К'єлліні про Роналду: Забивати, бити рекорди, завжди перемагати

Де Дзербі та Нагельсманн лідирують у боротьбі за посаду тренера Баварії

388
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS