Поділитись:

К'єлліні про Роналду: Забивати, бити рекорди, завжди перемагати

Вівторок, 02 квітня 2024, 17:45
301
0
0
К'єлліні про Роналду: Забивати, бити рекорди, завжди перемагати

Фото: GettyImages

Легендарний захисник Джорджо К'єлліні розповів про невпинний драйв та дух суперництва Кріштіану Роналду, відновивши дискусію про Мессі та Роналду. 

К'єлліні, який провів три сезони разом з Роналду в Ювентусі (2018-2021), описав португальського форварда як вимогливого партнера по команді, одержимого забивати, бити рекорди та перемагати за будь-яку ціну. Італієць розповів офіційному сайту ФІФА про те, як працювалося з Роналду, коли його попросили пояснити, як це - працювати разом з ним:

«Кріштіану був дуже вимогливим хлопцем, який завжди хотів перемагати, і йому вдалося донести це до всіх. Він хотів забивати, бити всі рекорди і завжди перемагати, що він продовжує робити і зараз.

 

Це Кріштіану, і він саме такий, яким ви його бачите. Можна пізнавати людей, не відчуваючи їх, але було так багато дрібниць [з ним] - наприклад, його відданість дрібницям щодня - що для мене було привілеєм грати з ним протягом трьох років».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

К'єлліні грав з багатьма великими футболістами всіх часів і народів протягом своєї титулованої кар'єри, і коли його попросили вибрати найкращого з них, беручи участь у довготривалій суперечці "Роналду проти Ліонеля Мессі", він сказав:

«Серед найсильніших хлопців, з якими я грав, безумовно, [Джанлуїджі] Буффон і Роналду. Буффон - найкращий воротар в історії футболу, тоді як Кріштіану, залежно від вашої точки зору, входить до числа двох, трьох, чотирьох чи п'яти найкращих в історії цього виду спорту. Він, безумовно, входить до пантеону великих футболістів.

 

Найскладніші з тих, з ким я стикався, - це Мессі та сам Роналду. Багато людей тут запитують мене: «Хто кращий? Мессі чи Роналду?», приблизно так само, як про Леброна Джеймса та Майкла Джордана. Я не бачу в цьому конкуренції, вони обидва на вершині. Очевидно, через симпатію я ближчий до Кріштіану, бо грав з ним, але вони обидва настільки сильні, що тут не може бути одного і другого».

Джерело: Сайт FIFA

Читайте також: Педрі відповів на запитання, хто кращий - Мессі чи Роналду

Де Дзербі та Нагельсманн лідирують у боротьбі за посаду тренера Баварії

Леоненко готовий допомогти Буткевичу "врятувати" Полісся

 

301
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS