Поділитись:

Де Дзербі та Нагельсманн лідирують у боротьбі за посаду тренера Баварії

Вівторок, 02 квітня 2024, 17:09
409
0
0
Де Дзербі та Нагельсманн лідирують у боротьбі за посаду тренера Баварії

Фото: GettyImages

Боротьба за посаду тренера мюнхенської Баварії набирає обертів, а Роберто Де Дзербі та Юліан Нагельсманн виходять у лідери за версією німецького видання Sky Germany.

Це сталося після того, як Хабі Алонсо, ще один потенційний кандидат, якого також пов'язували з Ліверпулем, повідомив Баварію про своє рішення залишитися в леверкузенському Баєрі. Алонсо успішно виступає за леверкузенців, завдяки чому вони претендують на чемпіонство в Бундеслізі.

Sky Germany повідомляє, що спортивний директор Баварії Макс Еберл є великим прихильником керманича Брайтона Де Дзербі, який, як повідомляється, має у своєму контракті пункт про відступні у розмірі 10-15 млн. євро. Сам Де Дзербі підживлює спекуляції щодо свого майбутнього, відмовляючись підтвердити свою відданість Брайтону після завершення цього сезону. Він попросив про переговори з власником клубу Тоні Блумом, щоб визначити свої наступні кроки.

Тим часом, потенційне повернення Юліана Нагельсманна, який раніше був звільнений клубом у 2023 році, ще не вирішене. Контракт тренера збірної Німеччини закінчується після Євро-2024, і, як повідомляється, німецький футбольний союз прагне продовжити угоду з ним найближчими днями. 

Sky Germany припускає, що якщо Нагельсманн отримає роботу в Баварії, його асистент у збірній Німеччини Сандро Вагнер може приєднатися до нього на Альянц Арені. 

Джерело: Sky Germany

Читайте також: Основний гравець Баєра прокоментував інтерес з боку Баварії

Компанія Adidas заборонила продаж футболки збірної Німеччини

Кімміх хоче перейти в Манчестер Сіті, а не в Ліверпуль, - Джерело

409
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS