Поділитись:

Манчестер Сіті - Астон Вілла: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 3 квітня 2024

Середа, 03 квітня 2024, 11:26
498
0
6
Манчестер Сіті - Астон Вілла: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 3 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 31-й тур – лідери чемпіонату Манчестер Сіті та Астон Вілла зіграють на Етіхаді. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться в середу, 3 квітня, старт гри о 22:15 за київським часомА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET.

 

Манчестер Сіті - Астон Вілла 

 

Я вважаю, що критика на адресу нападника Манчестер Сіті Ерлінга Голанда після нічиєї з Арсеналом була надмірною. Голанд не винен у тому, що Сіті не створив для нього достатньо нагод - це справа рук таких гравців, як Кевін де Брюйне, Філ Фоден та Бернарду Сілва.

Порівнювати Голанда з гравцем другої ліги, як описав його Рой Кін на каналі Sky, просто смішно. Не має значення, хто буде забивати голи у ворота Астон Вілли, але Сіті не може дозволити відставання від лідера Ліверпуля більше, ніж на три очки.

Вілла ускладнить їм завдання і сама нестиме чимало атакувальної загрози, але це обов'язкова перемога для команди Пепа Гвардіоли. Я вважаю, що вони переможуть.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2:1

Читайте також: Арбітр зупинив матч Лідс - Халл, щоб вшанувати пам'ять уболівальників (+ВІДЕО)

Давід де Хеа став об'єктом тролінгу з боку колишнього партнера по МЮ

Арсенал планує підписати конкурента для Зінченка

498
0
Надрукувати
мітки:
6 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS