Поділитись:

Арбітр зупинив матч Лідс - Халл, щоб вшанувати пам'ять уболівальників (+ВІДЕО)

Вівторок, 02 квітня 2024, 16:19
401
0
0
Арбітр зупинив матч Лідс - Халл, щоб вшанувати пам'ять уболівальників (+ВІДЕО)

Футбольні фанати задоволені тим, що арбітр Джоша Сміта тимчасово зупинив матч Лідс Юнайтед проти Халл Сіті.

Матч чемпіонату був зупинений на 25-й хвилині, коли обидві команди приєдналися до вболівальників та тренерського штабу в момент аплодисментів. Арбітр Сміт поставив гру на паузу, щоб привернути увагу до оплесків, які лунали на Елланд Роуд.

Прихильники Лідс Юнайтед аплодували в пам'ять про трагічну смерть Крістофера Лофтуса та Кевіна Спейта у 2000 році. Вони, на жаль, загинули в Стамбулі, вболіваючи за Лідс, після того, як були зарізані перед півфіналом Кубка УЄФА з Галатасараєм 5 квітня 2000 року.

Вболівальники Лідса підняли банер, щоб віддати їм шану, на якому було написано: «Кріс і Кев - ніколи не забуті».

Невдовзі після цього матч продовжився, і Лідс Юнайтед здобув вирішальну перемогу і зберіг своє місце в гонці за чемпіонство в Чемпіоншипі. Більшу частину гри Халл утримував рахунок 1:1, але на 88-й хвилині їхня важка праця була зведена нанівець. Ще одним важливим фактором стало призначення суддею пенальті за кілька хвилин до кінця матчу, який реалізував Крісенсіо Саммервілль, вивівши Лідс вперед.

Потім Ден Джеймс поклав вишеньку на вершину трьох очок, забивши приголомшливий гол з середини поля на 97-й хвилині після того, як голкіпер Халла Райан Олсоп вийшов на кутовий і залишив свої ворота відкритими в контратаці.

 

Читайте також: Монзуль обговорила з клубами УПЛ реформування суддівства

Георгій Бущан розповів, що робить команда в роздягальні, коли починається тривога

401
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS