Поділитись:

Арсенал планує підписати конкурента для Зінченка

Вівторок, 02 квітня 2024, 13:09
418
0
0
Арсенал планує підписати конкурента для Зінченка

Фото: GettyImages

Арсенал має намір поборотися з Барселоною за підписання захисника Манчестер Сіті Жоау Канселу цього літа. За інформацією Sport Witness, "каноніри" відновили інтерес до 29-річного португальського захисника, який раніше вже привертав увагу тренера Мікеля Артети влітку минулого року.

Канселу, відомий своєю атакувальною майстерністю, наразі перебуває в оренді в Барселоні після того, як посварився з Пепом Гвардіолою в Манчестер Сіті. Хоча він, як повідомляється, віддає перевагу переходу до Барси, оскільки вважає, що не хоче залишатися в Сіті. Для Барселони залишається можливим продовження оренди з правом викупу за 25 мільйонів євро.

Арсенал, який шукає універсального захисника для підсилення свого складу, вважає Канселу важливим доповненням. Знайомство Артети з гравцем з часів його виступів у Сіті додає ще одного аспекту до інтересу "канонірів". Однак їхні плани стикаються з потенційними перешкодами.

По-перше, Манчестер Сіті може віддати перевагу продати Канселу клубу, який не претендує на титул чемпіона Прем'єр-ліги, уникаючи посилення прямого конкурента. По-друге, Барселона, попри фінансові труднощі, залишається рішуче налаштованою на те, щоб отримати Канселу на постійній основі.

Португалець віддає перевагу Барселоні, і якщо він наполягатиме на переході туди, це може змусити Сіті піти на компроміс. За такого сценарію Арсенал залишиться з нічим.

Джерело: Sport via Sport Witness

Читайте також: Моурінью привітав вболівальника Челсі зі 100-річчям (+ВІДЕО)

Довбик визнаний одним із найкращих гравців туру Ла Ліги

Мессі приїхав підписувати контракт з Барселоною (+ФОТО)

418
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS