Поділитись:

Україна - Ісландія: орієнтовні склади команд на матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024

Автор: Іван Чирко |
Вівторок, 26 березня 2024, 11:23
1379
0
0
Україна - Ісландія: орієнтовні склади команд на матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024

фото Getty Images

Сьогодні, 26 березня, збірна Україна зіграє у фіналі плей-оф кваліфікації до Євро-2024. Суперником "синьо-жовтих" буде непоступлива Ісландія. Стартує ж гра в польському Вроцлаві о 21:45 за київським часом, а покищо пропонуємо до вашої уваги орієнтовні склади команд на матч.

Україна

У заявці збірної України відбулась одна заміна в порівнянні з грою проти Боснії і Герцеговини. Замість Гуцуляка до неї потрапив Циганков. Вс інші незмінні. Так само, ми не очікуємо великих змін і в стартовому склад. Зокрема, і переходу на гру в 2 нападника, оскільки це занадто ризиковано.

У воротах вийде Андрій Лунін, який надійно зіграв проти боснійців і зробив важливий сейв після удару Деміровича, який передував нашому камбеку.

У захисті все та ж четвірка з Коноплі, Забарного, Матвієнка та Миколенка. Ці хлопці добре зіграні між собою і не робили грубих помилок у грі з Боснією, через які когось з них могли б замінити.

У півзахисті не підлягає сумнівам місце у старті Судакова, який є одним з ключових гравців цієї команди. Також має грати Бражко, який добре зарекомендував себе у попередній грі. А ось з третім півзахисником не все так просто. Якщо б був повністю здоровий Зінченко, то зіграв би він, але Олександр довго не грав через травму і перебуває не в оптимальних кондиціях. Тому, швидше за все, сьогодні на полі з перших хвилин з'явиться Маліновський. Руслан добре вийшов на заміну в грі з боснійцями і звик грати ближче до правого флангу. Окрім того, він лівша. Натомість Шапаренко буде дублювати Судакова, бо звик грати на тій самій позиції, що й півзахисник Шахтаря.

У нападі точно зіграє Мудрик. Також в старті має бути Довбик, а Яремчук знову залишиться на лаві запасних в ролі джокера. Справа ж, попри повернення Циганкова, зі  перших хвилин гратиме Зубков. Все-таки Олександр перебуває в гарних кондиціях, а Віктор лише кілька днів потренувався в загальній групі. Тому очікуємо появи Циганкова на полі вже походу другого тайму. 

Орієнтовний склад збірної УкраїниОрієнтовний склад збірної України

Ісландія

У Гарейди є стабільна основа, яка грає майже в кожному матчі. Тому й в ісландців не варто чекати глобальних змін у порівнянні з грою проти Ізраїлю. 

У воротах "вікінгів" останнім часом стабільно грає 22-річний голкіпер Брентфорда Валдімарссон.

Захист в Ісландії не наскільки стабільний, але й тут не варто очікувати змін. Зліва зіграє Торарінссон із грецького ОФІ. В центрі пара Гретарссон та Інгасон сформувалась нещодавно, але грають вони якісно. Тому, здається, що захисників данських Сондерюйске та Мідтьюлланна найближчим часом ніхто не витіснить зі старту. Справа незмінний Палссон, який відіграв 90 хвилин у 10 з 11 матчах кваліфікації. 

На флангах півзахисту в ісландців будуть зміни, оскільки вінгер англійського Блекберна Сігурдсон травмувався у грі з Ізраїлем. Тоді замість нього на заміну вийшов Андерсон із данського Орхуса. Сьогодні ж він має з'явитись із перших хвилин. А на іншому фланзі є стабільний гравець основу Віллумсон із нідерландського Гоу Ахед Іглз.

В центрі півзахисту в Ісландії весь відбір основною була зв'язка Траустасона і Гаральдссона із шведського Норчепінга та французького Лілля відповідно. Сьогодні вони теж гратимуть у старті.

У нападі не підлягає сумнівам місце в основі автора хет-трику в матчі Ізраїль - Ісландія (1-4) Гудмондссона із італійської Дженоа. Цей атакувальний гравець любить грати з глибини тому діятиме трішки нижче за партера по нападу, який має стати Оскарссон. 19-річний гравець Копоненгагена є більш класичним нападником і діятиме на вістрі атаки "вікінгів".

Орієнтовний склад збірної ІсландіїОрієнтовний склад збірної Ісландії

Читайте також: 

Україна - Ісландія: прогноз Конкурента на матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024, 26 березня 2024

Шлях Ісландії до матчу з Україною в фіналі плей-оф кваліфікації до Євро-2024

Вернидуб про гравців збірної України: Треба менше розказувати, а більше робити на полі

1379
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS