Поділитись:

Вернидуб про гравців збірної України: Треба менше розказувати, а більше робити на полі

Вівторок, 26 березня 2024, 10:04
311
0
0
Вернидуб про гравців збірної України:  Треба менше розказувати, а більше робити на полі

фото ФК Кривбас

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб дав пораду гравцям збірної України напередодні гри фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024 проти Ісландії.

—  Ми провалили середину поля з боснійцями. Зінченко не відіграв як слід, бо після травми, Судаков самотужки не міг тягнути весь матч. Ну і дебют Бражка, який видався непоганим. Степаненка немає. Як нам покращити гру у центрі?

—  Ну тому, що перед грою з боснійцями було багато розмов. Це теж зіграло свою роль. Добре, що перемогли. Треба виходити і грати. А що вони повинні покращити? Тут вже є тренер, який працює з ними, тому він і розкаже як це треба робити. Залишається від самих гравців вийти на поле і зіграти так, як треба. Майже кожен з гравців уже має хороший досвід виступів у єврокубках. Іноземці наші також виступають не за якісь там аутсайдери, а за команди, які дійсно чогось варті. Вони і мають довести, що вартують того статусу, в якому зараз знаходяться. Це Довбик, Яремчук, Циганков, Зінченко. Треба менше розказувати, а більше робити на полі. Це найголовніше. Бо багато перед матчами розказуємо, а коли виходимо на полі, то вже не так все просто виявляється.

—  Футболісти збірної багато розказують ви маєте на увазі?

—  І футболісти, і наші експерти. Я розумію, що це їхня робота. Але треба трішки стриманіше це робити. Найважливіше — це сконцентруватися на грі і вийти на Євро. Я думаю, нам це під силу. І футболістам, і тренерському штабу. На мій погляд Сергій Ребров — один із найкращих тренерів у історії збірної. Та і хлопці в порядку. Візьміть Судакова із Шахтаря. Він просто повинен виходити і показувати клас. Але не на словах, а на практиці. Це основне.

Нагадаємо, що матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024 Україна – Ісландія відбудеться у вівторок, 26 березня, у Вроцлаві. Старт гри о 21:45 за київським часом.  

Джерело: NV

Читайте також:

Лунін: Ісландія більш організована команда, ніж Боснія і Герцеговина

Стала відома заявка збірної України на матч проти Ісландії

Україна - Ісландія: прогноз Конкурента на матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024, 26 березня 2024

311
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS